Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Podcast: Henna Kalinainen varoittaa laihdutuspiikistä: surullinen lopputulos

Podcast: Henna Kalinainen varoittaa laihdutuspiikistä: surullinen lopputulos
Instagram / @mammamiapodi

Mediasta tuttu Henna Kalinainen vetää Vilma Karjalaisen kanssa Mamma Mia-podcastia.

55. jaksossa Henna varoittaa ihmisiä Ozempic-lääkkeestä ja sen käyttämisestä laihdutuksessa.

”Mediassa on paljon puhuttu Ozempic nimisestä lääkkeestä mitä käytetään hoitona diabeetikoille, mutta sen vaikuttava aine semaglutidi tehoaa myös painonpudotukseen,” Henna pohjustaa Instagramissa.

”Häiritsevänä asiana näen tässä sen, että tätä hehkutetaan ihmelääkkeenä missä laihtuu kymmeniä kiloja kuin ihmeen kaupalla piikittämällä kerran viikossa eikä ole koskaan nälkä ja verensokeri pysyy hyvänä ja paljon muuta. Monet ovat halunneet tämän itselleen yksityisen lääkärin määräämänä ilman sen tarkempaa hoitosuunnitelmaa.”

Henna kertoo podcastissa saaneensa reseptin lääkärilta vuonna 2020. Hän paljastaa seuraavaksi, että hänelle piikki aiheutti kaksinkertaisen painonnousun.

”En kehtaa edes sanoa paljon painan nykyään, mutta se määrä minkä laihduin tuli tuplana takaisin,” Henna sanoo.

Hän lisää menneensä metsään hoidon aikana siinä, ettei hän syönyt tarpeeksi. Lääke vei nälän tunteen ja Henna unohti syödä. Hän saattoi syödä vain 200-300 kaloria päivässä.

”Kerron tämän koko stoorin jaksossa nro 55. Niille ketkä eivät sitä kuuntele voin lyhyesti sanoa, että sellaista asiaa ei ole olemassakaan minkä eteen ei tarvitsisi nähdä vaivaa ja paino putoaisi. Tämän lääkkeen idea perustuu uusien elämäntapojen opetteluun ja se toimii vain jos toimii kuten normaali elämäntapamuutoksessa. Pitää siis syödä 5 kertaa päivässä terveelliset ateriat säännöllisin väliajoin. Ja huolehtia unesta ja monesta muusta,” Henna lisää Instagramissa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos