Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Podcast: Anne Kukkohovi harrastaa leikkisuhteita: tätä hän pelkää avioeron jälkeen

Podcast: Anne Kukkohovi harrastaa leikkisuhteita: tätä hän pelkää avioeron jälkeen
Instagram / @annekukkohovi

Yrittäjä ja entinen malli Anne Kukkohovi kertoo uudessa Realityrakkautta-podcastin jaksossa harrastavansa leikkisuhteita. Hän sanoo, että avioero entisestä miehestään on yksi syy sille, miksei halua alkaa parisuhteeseen.

Anne kertoo, että hänellä on muutama miespuolinen ”ystävä,” jotka asuvat eri maissa ja joita hän tapailee silloin tällöin.

”Se käy minulle juuri nyt, minusta ei saisi hyvää kumppania. Toisaalta olen sellainen, kun sitten rakastun ja haluan olla jonkun kanssa, kyllä sitten oikeasti haluan olla. Se on vähän niin kuin joko tai,” hän sanoo.

Hän kertoo pitävänsä siitä, ettei hänellä ole meneillään mitään sen vakavampaa.

”On tällainen leikkivaihe, joka on kyllä todella jees.”

Podcastissa hän miettii, että uuden suhteen aloittaminen vaatii rohkeutta.

”Minulla on kyllä itsesuojeluvaisto tällä hetkellä päällä. En uskalla, minusta on todella kivaa pitää hauskaa ja olen aika hyvä siinä,” Kukkohovi sanoo.

Hän lisää, että yksinolo on harkiten tehty päätös.

”Haluan olla yksin ja haluan kokea näitä juttuja joita olen nyt tekemässä. On ihan kiva, että on jotain ilmassa halutessaan, mutta saa olla yksin ja on ikään kuin sinkku.”

”Varmaan kun se ihminen on oikea, luulen, että se tulee. Toki en aktiivisesti sellaista etsi, enkä haluaisikaan, että sellainen tulee eteen juuri nyt.”

Hän sanoo avioeron olleen syy hänen nykyiseen leikkivaiheeseensa.

”Se ero oli kuitenkin todella pitkä, teimme eroa vuositolkulla. Pelkään sitä ihan hirveästi, että joutuisi siihen samaan syystä tai toisesta. Sen takia mielestäni on helpompi leikkiä sitä parisuhdetta kuin olla oikeasti parisuhteessa.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos