Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Piritta Hagman jälleen Italiassa: ”Elän nyt onnellisinta elämänvaihettani”

Piritta Hagman jälleen Italiassa: "Elän nyt onnellisinta elämänvaihettani"
Instagram / @pirittahagman

Naisten fysioterapeutti Piritta Hagman jakaa nykyään aikansa Suomen ja Italian välillä. Hän viettää viikon verran aikaa Italiassa joka kuukausi ja tämän viikon aikana hän saa levätä ja somettaa.

Piritta kertoi hiljattain somessa, että edessä on taas Italian reissu. Julkaisemansa kuvasarjan yhteydessä hän kertoo myös, että on saanut viime aikoina tehdä töitä häntä miellyttävien asioiden parissa.

”Talvi on ollut siis paitsi luminen ja pitkä, niin ammatillisesti opettavainen ja todella kiinnostava. Olen kohdannut mitä upeampia asiakkaita, projekteja, palavereja, unelmien toteuttamista ja tietenkin päivän päätteeksi aina maailman ihanimmat lapset. Mun esiteini ja teinit,” hän kertoo.

Samalla hän sanoo, että elää mahdollisesti onnellisinta vaihetta elämässään.

”Elänkin nyt ehkä onnellisinta elämänvaihettani vauvavaiheen jälkeen. Toki se aika on mielessäni ehkä ihan vähän kultaantunut, koska Lukaksen syntymän jälkeen sairastuin lievään raskaudenjälkeiseen masennukseen ja se vei värejä elämästäni, mutta olen myös silloin ollut aivan äärimmäisen hullaantunut lapsistani. Enkä tänä päivänäkään ymmärrä miten olen ollut niin onnekas, että olen saanut heidät,” Piritta kirjoittaa.

”Kiitän heistä joka päivä. Silloinkin, kun herään herne nenässä kouluaamun aamuyöstä sanomaan teinille, että nyt NUKKUMAAN. Mutta nyt en ole kokoajan huolissani jostakin. Uskallan nukkua kevyemmin. I love it,” hän päättää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos