Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Syöpää sairastava Jasmiina Yildiz: ”Miks muut saa nauttia keväästä?”

Syöpää sairastava Jasmiina Yildiz: "Miks muut saa nauttia keväästä?"
Instagram / @jassuppii

Tositv:stä tuttu Jasmiina Yildiz kertoi hiljattain somessa sairastuneensa kohdunkaulan syöpään. Hoidot on aloitettu ja Jassu on nyt päivittänyt kuulumisiaan somessa.

”Kun sairastuu vakavasti ja elämä muuttuu hetkessä, tajuaa kuinka onnekas on siinä perus arjessa ollut. Nyt antaisin mitä vaan,että mun ongelma olis se et juna on myöhässä tai ostamassani smoothiessa on banaania,” hän miettii Instagramissa.

”Oon surullinen ja käynyt tätä asiaa paljon läpi. Tuntuu epäreilulta ja pahalta. Miks muut saa nauttia keväästä, kun itse makaan sälekaihtimet kiinni sängyssä kivusta itkien ja huutaen? Miks mun elämä on pelkkää harmaata mössöä lääkepöhnän takia? Oon menettänyt itseni ja en tunne enää mua yhtään, koska en oo kokenut normaalia oloa ja päivää kuukausiin. En oo se sama ihminen ollenkaan ja suren myös sitä,” hän avautuu.

Jasmiina yrittää kuitenkin pitää ajatukset positiivisena.

”Mutta oivalsin sen, että ehkä sen kuuluukin mennä just näin. Elämä valmistelee mua olemaan tämän jälkeen uusi, parempi ja vahvempi Jassu. Fiilistelen jo nyt kaikkea paljon enemmän ja nään kaiken extra kauniina. Ihana maailma ja ihana elämä! Hyvinä hetkinä suunnittelen sängyssä toiveikkaana mun parantumisbileitä, niistä tulis eeppiset!!!” hän lupaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos