Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Pippa Laukan leikkauksesta paraneminen: ”Elämä heitti keppiä rattaisiin”

Pippa Laukan leikkauksesta paraneminen: "Elämä heitti keppiä rattaisiin"
Instagram / @pippalaukka

Julkkislääkäri Pippa Laukka on monille tuttu esimerkiksi Olet mitä syöt-ohjelmasta.

Pippa kertoi hiljattain Instagramissa, miksi hän valitsi lääkärin ammatin.

”Lääkärin ammatti on minulle enemmän kuin työ – se on intohimo. Rakastan sitä, että voin auttaa, tukea ja kuunnella. Nykymaailmassa mikään ei voisi olla arvokkaampaa,” hän sanoi lääkärin takkiin pukeutuneena.

Lääkäritkin tarvitsevat kuitenkin välillä lääkärihoitoa ja Pippa paljasti, että hänelle tehtiin pari kuukautta sitten olkapääleikkaus.

”Olkapääni on ollut todellinen haaste tänä syksynä. Syyskuussa olkapää leikattiin ja olin aluksi hyvin matkalla toipumisen tiellä, mutta elämä heitti keppiä rattaisiin. Toipuminen ei aina kulje suoraviivaisesti, ja turhan innokas kuntoutus voi joskus olla kaksiteräinen miekka,” Pippa kirjoitti kuvasarjan yhteydessä Instagramissa.

Pippa sanoo, että joutuu pitämään taukoa yläkroppatreenistä, sillä kuntoutus ei ole mennyt aivan suunnitelmien mukaan.

”Nyt on aika ottaa askel taaksepäin ja opetella malttia. Yläkroppatreenin pitäminen tauolla tuntuu tällä hetkellä isolta pettymykseltä, mutta se on vain väliaikasta. Tiedän kuitenkin, että tärkeintä on antaa keholle tarvittava aika parantua kunnolla. Kärsivällisyyttä ja malttia ei valitettavasti myydä kaupassa, mutta toivottavasti niitä löytyy sisäisestä varastostani,” hän miettii.

Hän kertoo olevansa kiitollinen siitä, että vammasta huolimatta hän voi esimerkiksi vetää lenkkarit jalkaan tai nousta pyörän kyytiin.

”Kaikista vaikeinta on ollut antaa keholle sen ansaitsema lepo, kun tahtoisi vain nauttia treenaamisen tunteesta. Maltti on kuitenkin valttia ja tiedän olevani nyt oikealla tiellä ja uskon, että tulen palaamaan treenien pariin entistä vahvempana,” hän miettii.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos