Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Pakarahaasteestaan kritiikkiä saanut Erna Husko laittoi vihapuheelle pisteen: napakka julkaisu

Pakarahaasteestaan kritiikkiä saanut Erna Husko laittoi vihapuheelle pisteen: napakka julkaisu
Instagram / @ernahusko

Personal trainer Erna Husko lanseerasi hiljattain uuden valmennuskurssinsa, jota hän markkinoi nimellä Pakarahaaste. Haaste on saanut somessa aikaan kuramyrskyn, joka ei näytä laantuvan.

Ernaa on muun muassa syytetty siitä, ettei hänellä olisi pätevyyttä kurssin luomiseen ja markkinointiin. Monet ovat myös kyseenalaistaneet koko haasteen ikävällä tavalla. Nyt Erna on päättänyt laittaa jauhot suuhun ihan jokaiselle ja vastata kysymyksiin, joita hänelle on esitetty haasteeseen liittyen.

”LAITETAAN MUTKAT SUORIKSI. Oon nyt viikon aikana huomannut miten mun työtä, osaamista, valmennuksia epäillään ja levitetään valheellista tietoa, joten haluan näin suoraan vastata kysymyksiin koskien mun uusinta valmennusta Pakarahaastetta,” Erna kommentoi julkaisussaan.

Hän kertoo muun muassa haasteen olevan täysin turvallinen ja terveellinen. Tämän lisäksi hän vastailee muutamiin kysymyksiin.

”Miksi haasteessa kannustetaan ihmisiä syömishäiriöön? Haasteessa ei missään nimessä kannusteta syömishäiriöön vaan tekemään parempia valintoja lautaselle ja näin ollen lisätään energiaa arkeen! Se fiilis ja rentous edellä, eikä missään nimessä ulkonäkö. Sen vuoksi tässä haasteessa EI OLE MUUTOSKUVAKILPAILUA, jotta vältetään kaikki ylimääräinen suorittaminen,” Erna vastaa yhteen kysymyksistä.

”Miksi kauppaat valmennuksia ilman koulutusta? Minulla on täysi pätevyys tehdä valmentajana töitä. Taskusta löytyy mm. Kuntosalivalmentaja koulutus, Kehittävän harjoittelun perusteet, Personal trainer koulutus,” hän napauttaa.

Kommenttikentässä jatkunut kuramyrsky on saanut aivan uudet sfäärit ja Erna vastailee edelleen parhaansa mukaan kommentteihin, jotka kyseenalaistavat hänen osaamistaan.

”Tämä haaste antaa sulle täysin turvalliset ohjeet painon pudottamiseen sekä kiinteytykseen. Tässä ei ole pointtina kuka pudottaa eniten rasvaa, vaan kannustetaan juurikin löytämään sinne lautaselle niitä PAREMPIA vaihtoehtoja kuin vaalea leipä ja valmisateriat,” Erna vielä muistuttaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos