Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Onko Antti Tuisku sittenkään suomalainen? Totuus paljastui TV:ssä!

Onko Antti Tuisku sittenkään suomalainen? Totuus paljastui TV:ssä!
Instagram / Antti Tuisku

Poptähti Antti Tuisku osallistui hiljattain Sukuni salat-ohjelmaan. Ensimmäisessä MTV3:n suosikkiohjelman jaksossa DNA-testit kertovat, minne Antin sukujuuret ulottuvat. Ne alleviivaavat Antin syvää suomalaisuutta.

DNA-testit paljastivat, että Antti on 94,9 prosenttisesti suomalainen, 1,5 prosenttia kreikkalainen ja eteläitalialainen, 2,2 prosenttia mesoamerikkalainen ja andialainen ja 1,4 prosenttia keskiaasialainen.

”Ajatukseni olikin, että olen varmasti tosi suomalainen. Se intuitio on osunut oikeaan,” Antti Tuisku sanoo ohjelman alkaessa.

Antin sukujuuriin perehdytään ohjelmassa hieman tarkemmin. Antin juuret ulottuvat sekä Suomen että myös Ruotsin ja Norjan Lappiin, sekä Karjalaan.

”Nyt me paneudutaan sun Suomen juuriin, jotka heittävät sut Ounasjoen varrelle,” ohjelman juontaja Marja Hintikka sanoo.

Sukuni salat-ohjelmaa näytetään MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 20:00. Ensimmäinen jakso näytettiin eilen 3.4.

Ohjelmassa lähdetään tutkimaan Tuiskun juuria tarkemmin Antin isän puolelta, jotka ulottuvat Tuiskuihin ja Nivankylän Tuiskunmäkeen. Sukujuuria tutkitaan Tuiskun esi-isään, Tuomas Juhanpoikaan saakka, joka eli 1700-luvulla. Antille paljastui mielenkiintoisia yllätyksiä 300 vuoden takaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos