Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Nylon Beatin tarina tulee ulos: Jonna Geagea paljastaa oikeat ajatuksensa Nylon Beatista

Nylon Beatin tarina tulee ulos: Jonna Geagea paljastaa oikeat ajatuksensa Nylon Beatista
Instagram / Jonna Geagea

Vuonna 1995 kuuluisuuteen ampaissut yhtye Nylon Beat jatkoi matkaansa aina vuoteen 2003 asti. Nylon Beatn tarinaa kerrotaan Ylellä julkaistavassa audiodraamasta ja yhtyeen toinen laulaja, Jonna Geagea, paljasti hiljattain Iltalehdelle oikeat ajatuksensa Nylon Beatista.

Nylon Beatin ajatteleminen nostattaa Geageassa pinnalle sekä nostalgisia nuoruusmuistoja että kipeitä hetkiä.

”Ei ollut helppoa kasvaa kaikkien katseiden alla. Nylon Beatia oli helppo syyttää asioista, jotka johtuivat omasta epävarmuudesta. Olen jälkeenpäin tajunnut tehneeni niin,” Geagea myöntää.

Hän tosin on tyytyväinen siitä, että tuohon aikaan ei ollut somea.

”Olisimme olleet Erinin (Anttila) kanssa Instassa koko ajan. MyStory-tarinat olisivat paukkuneet. Ehkä, ja painotan sanaa ehkä, nykyään on edes vähän enemmän järkeä päässä sen suhteen, mitä someen laittaa,” hän sanoo.

”Olen hyvin imarreltu, tämähän on iso kunnia. Ajattelen Nylon Beatia ylpeydellä,” Jonna myöntää.

”En ehkä ollut kymmenen vuotta sitten samaa mieltä, mutta nykyään muistelen Nylon Beatia hymyssä suin. Aikaa on kulunut ja ikää tullut lisää. Se kaikki vaikuttaa,” hän lisää.

Jonna myöntää joskus ajattelevansa sitä, mitä olisi tapahtunut, jos Nylon Beat ei olisi lopettanut vuonna 2003. Hän sanoo myös, että odottaa Ylen audiodraamaa innolla myös siksi, että hänen tyttärensä pääsevät kuulemaan siitä, millaista äidin elämä oli nuoruusvuosina.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos