Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Festareita perutaan taas kautta Suomen – nyt syy on ihan joku muu kuin koronaepidemia

Festareita perutaan jälleen
Instagram / Rock in the City

Kahden viime vuoden aikana festareita ja tapahtumia on peruttu Suomessa vasemmalta ja oikealta. Tämän vuoden kesän piti kuitenkin olla normaali ja uusia festareita ja keikkoja odotettiin hartaasti. Nyt kuitenkin keikkoja on edelleen peruuntunut jatkuvasti: muun muassa Kuopio soi-tapahtuma peruuntui, samoin kuin Jyväskylän Rock in the City. Nightwishin joulukuun keikka puolestaan oli loppuunmyyty, mutta huhtikuun 22. päivälle siirtyneellä keikalla on penkkejä vapaana vaikka kuinka.

Iltalehti kertoi hiljattain, että syynä ei suinkaan ole koronaepidemia, vaan jokin ihan muu. Lippujen ostajat ovat nimittäin kyllästyneet jatkuvasti peruttaviin keikkoihin ja he panttaavat lipun ostamista viime minuuteille saakka. Kun loppuja ei myydä, keikat pitää peruuttaa.

Iltalehti haastatteli asian tiimoilta muun muassa Extra Large Music Oy:n promoottoria.

”Totta kai tämä lipun ostaminen myöhään hankaloittaa tapahtumien järjestämistä. Kustannuksia on mahdotonta peittää ja jossain vaiheessa peli on pakko viheltää poikki,” sanoi promoottori Timo Isomäki Extra Large Music Oy:stä.

Suomalaiset eivät ole ainoita, jotka joutuvat kärsimään perutuista konserteista. Myös Iso-Britanniassa järjestettävä Farnworth Live Music Festival jouduttiin perumaan.

”Festivaaleihin on seitsemän viikkoa aikaa, ja lippuja on myyty paljon vähemmän mitä odotimme. Tämä ja operatiivisten kustannusten kasvu valitettavasti tarkoittaa sitä, että festivaalin järjestäminen on kannattamatonta,” tapahtumajärjestäjä sanoi tiedotteessaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos