Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Niko Saarisella koronatartunta: on saanut kuraa niskaan villin kesäbiletyksensä takia

Niko Saarisella koronatartunta: on saanut kuraa niskaan villin kesäbiletyksensä takia
Instagram / Niko Saarinen

Somevaikuttaja Niko Saarinen on sairastunut koronavirukseen. MTV Uutiset jutteli Saariselle tiedustellen hänen vointiaan ja ajatuksiaan.

Saarinen kertoi 5. elokuuta saaneensa koronatartunnan. MTV Uutisille hän kertoi oireiden vaihtelevan joka päivä.

”Välillä tuntuu, että ei vitsi nyt tämä helpottaa ja seuraavassa hetkessä lähtee makuaisti ja tulee maha kipeäksi. Tuntuu, että joka päivä on erilainen tämän taudin suhteen,” Saarinen kertoo MTV Uutisille.

Saarisen oli tarkoitus aloittaa NRJ:n juontajana Veronica Verhon sijaisena. Hän ei kuitenkaan kommentoi, mitä radiojuontajan pestille nyt käy.

Hän kertoo myös saaneensa kuraa niskaansa tartunnan takia siksi, että hän vietti melkoisen villiä kesää ja kulki paikkakunnalta toiselle erilaisissa tapahtumissa.

”Todellisuudessa olen aika vastuullisesti mennyt tuolla ja koittanut pysyä aina oman seurueeni sisällä. Tapahtumissa me ollaan oltu vip-alueilla, jotka ovat olleet pienempiä ja rajatumpia. Inhottavaa, että mut on leimattu keskustelupalstoilla ja jossain medioissa hirveäksi koronabilettäjäksi,” Saarinen kommentoi.

”Olen elänyt ihan juuri niin kuin olen myös kehottanut muita ihmisiä, että eihän se elämä voi loppua tähän. Ettei ole kiellettyä matkustaa vaikka Tampereelle tai Jyväskylään, että koronan voi saada junassa, festareilla, kaupassa, ihan missä vaan,” Saarinen sanoi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos