Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Nanna Karalahden tunteikas päivitys pojalleen

Nanna Karalahden tunteikas päivitys pojalleen
Instagram / @nanna.karalahti

Hyvinvointivalmentaja Nanna Karalahti on myös äiti. Hänen poikansa Jaku täytti eilen 8 vuotta ja Nanna julkaisi somessa koskettavan tekstin synttäreiden kunniaksi.

Mustavalkoisessa kuvassa Jaku istuu pukukopissa lätkävermeet päällään.

”Tasan 8 vuotta sitten teit musta äidin. 13.perjantaina – en unohda sitä hetkeä koskaan. Meillä on ainutlaatuinen suhde, erilainen kun sisaruksiesi kanssa,” Nanna kirjoittaa.

”Se, miten leikit Felician kanssa, laittaa kyyneleet silmiini. Olet niin rakastava ja huolehtiva isoveli. Annat myös Alexialle monesti periksi, koska tiedät viisaana, että välillä on hyvä antaa olla,” hän jatkaa.

”Vaikka olet koulussa erittäin hyvä, niin eniten sinua määrittää ihmisenä se, millainen ihminen olet muille. Tänään tulit koulusta kaupan kautta ja olit ostanut omilla rahoilla samat herkut myös Alexialle. Olet samaan aikaan herkkä ja sielukas, kiltti ja avoin, mutta silti omaat omat mielipiteet.”

”Sä rakastat taidetta jopa enemmän kuin urheilua. Silti ei oo koskaan joutunut patistamaan lätkätreeneihin tai futikseen. Eniten rakastan meidän kahdenkeskisiä iltajutteluita, pissat housussa nauramista ja sitä, että yksinkertaisesti saan olla noin upean pojan äiti,” Nanna päättää.

Seuraajat ovat kommentoineet aktiivisesti kommenttikentässä.

”Ihanasti kirjotettu,” yksi sanoo.

”Voi suloisuus tuota poikaa,” toinen kommentoi.

Katso Nannan teksti täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos