Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Maria Veitolan uupumusta on kritisoitu: ”Uupuneeksi teet kyllä…”

Maria Veitolan uupumusta on kritisoitu: "Uupuneeksi teet kyllä..."
Instagram / @mariaveitola

Juontaja Maria Veitola kertoi alkuvuodesta aikovansa toistaiseksi ottaa rauhallisesti uupumuksen takia.

Hän on kuitenkin ajoittain julkaissut somessa kuulumisiaan ja kertonut, miten paraneminen etenee. Se ei kuitenkaan ole miellyttänyt kaikkia seuraajia, vaan Marian uupumusta on kommentoitu ja kritisoitu.

”Uupuneeksi teet kyllä tosi paljon asioita,” eräs kommentoi Marian mukaan somessa.

”Uupumus ei näytä kyllä oikeassa elämässä siltä, miltä sinä näytät täällä somessa,” toinen on sanonut.

”Jos kerran olet uupunut, ei pitäisi näin usein postailla,” kommentit ovat jatkuneet.

Nyt Maria on ottanut kantaa somessa saamiinsa kommentteihin ja muistuttanut itse kutakin siitä, että uupuminen ei ole mustavalkoista.

”Koska romahdin, olen viime kuukaudet priorisoinut omaa hyvinvointiani ja elänyt sen mukaan. Jotain siitä matkasta olen jakanut täällä somessa, suurinta osaa en. Tähän alkuvuoteen on mahtunut paljon päiviä, jolloin olen itkenyt mytyssä kotona yksin peiton alla, läheisten kainalossa ja terapeutin sohvalla. En ole kuvannut itseäni näinä hetkinä ja postannut niitä tänne, koska miksi olisin?” hän kertoo.

”Sen sijaan olen välillä kertonut, jos olen jaksanut tehdä jotain mistä olen nauttinut ja mikä on tuottanut minulle iloa. Olen jakanut niitä juttuja tänne ajatellen, että ehkäpä voisin inspiroida teistä jotakuta tekemään jotain itsestä mukavaa ja voimaa antavaa.”

Hän sanoo olevansa myös luova ihminen, jolle somen tekeminen on mukavaa.

”Lisäksi olen yrittäjä. Firmani työllistää muutamia ihmisiä. He auttavat minua monissa asioissa, esimerkiksi somen kanssa. Vaikka itse olisin telakalla, kannan samaan aikaan vastuuta heidän toimeentulostaan,” hän muistuttaa.

”Jotkut kai haluaisivat, että vetelisin päivät pitkät pieruverkkareissa sohvanpohjalla. Olisin nöyrä ja hiljaa. Toivonkin kaikille samanlaisten oireiden kanssa kärsiville rauhaa toipumiseen ja vapautta kriittisestä ja arvioivasta, syyllistävästäkin puheesta,” hän jatkaa.

Katso Marian kuva täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Äänet
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos