Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Näin napakasti Chachi ja Jukka Hildén laittoivat pisteen erohuhuille: kuva!

Näin napakasti Chachi ja Jukka Hildén laittoivat pisteen erohuhuille: kuva!
Instagram / @chachigonzales

Hiljattain mediassa ja keskustelupalstoilla on viilettänyt huhuja Chachi ja Jukka Hildénin parisuhteesta.

Keskustelut saivat bensaa liekkeihin Chachin päivitettyä vakavamielisen tarinan Instagramissa. Tarinassa hän sanoi pitävänsä jonkin aikaa sometaukoa. Tauko kuitenkin loppui melko lyhyeen ja Chachi julkaisikin pian hyväntuulisen tanssivideon.

Seuraavaksi seuraajat kiinnittivät huomiota siihen, että Chachi poisti Instagramista sukunimensä ja jätti vain etunimensä profiiliin.

Nyt pariskunta näyttää kuitenkin laittaneen pisteen huhuille, nimittäin he julkaisivat söpön yhteiskuvan, jossa Chachi kertoo perheen viettäneen kyllä-päivää lasten kanssa. Kyllä-päivän aikana lapset saavat päättää päivän agendan ja ilmeisesti perhe suuntasi Linnanmäelle.

Eräs seuraaja kyseli kommenteissa, mitkä olivat päivän säännöt. Tähän Jukka vastasi Chachin tietävän ohjeet paremmin ja Chachi luettelikin ne kommentin vastauksissa.

”1. Budjetti. 2. Ei mitään tulevaisuuteen liittyvää (ei lemmikkejä tai tatuointeja jne.). 3. Ei vaarallisia tilanteita/hyvillä fiiliksillä mennään. 4. Aterioiden yhdessä pitää myös syödä oikeaa ruokaa (lapset söisivät vain karkkia jos tätä sääntöä ei olisi),” Chachi kirjoittaa vapaasti suomenettuna.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos