Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Ina Mikkola kuin Carrie Bradshaw! ”Mitä mieltä olette?”

Ina Mikkola kuin Carrie Bradshaw! "Mitä mieltä olette?"
Instagram / @inamikkola

Toimittaja Ina Mikkola julkaisi hiljattain Instagramissa ihanan kuvasarjan, jossa Ina poseeraa samankaltaisessa asussa kuin Sinkkuelämää-sarjan Carrie Bradshaw.

Kuvissa hänellä on päällään vihertävä mekko ja valkoinen jakkutakki samaan tapaan kuin aikaisempien kausien Carrie Bradshawlla, jota näyttelee Sarah Jessica Parker.

”Hetkeni Sinkkuelämää -sarjan Carrie Bradshawna! Pyrin löytämään omasta vaatekaapista asun, joka olisi lähellä jotakin Carrien asua. Tämä oli tulos! Mitä mieltä olette? Entä osaatteko heti sanoa, miltä tuotantokaudelta ja mistä jaksosta asu on?” Ina kysyy.

Ina miettii myös, että hänessä ja Carriessa on paljon samaa. Hän sanoo myös löytävänsä samankaltaisuuksia itsensä ja monen sarjan hahmon välillä.

”Carriessa ja mussa samaa on se, että ollaan kummatkin seksuaalisuudesta kirjoittavia toimittajia ja kirjailijoita, jotka tykkää vaatteista ja kengistä. Se on musta huvittavaa! Mun luonne ja asenne on kyllä sitten enemmän Mirandan ja Samanthan leveleillä. Ja kyllä musta Charlotten perfektionismiakin löytyy,” hän jatkaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos