Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Näin Elina Gustafsson vastasi Yökylässä Maria Veitola-jaksosta syntyneeseen myräkkään

Näin Elina Gustafsson vastasi Yökylässä Maria Veitola-jaksosta syntyneeseen myräkkään
Instagram / @ellugee

Maria Veitola vieraili hiljattain entisen nyrkkeilijä Elina Gustafssonin ja hänen kumppaninsa Ansku Bergströmin luona. MTV Katsomossa jo julkaistu ja tänään MTV3:lla näytettävä jakso aiheutti somessa mielenkiintoisen myräkän.

Jaksossa nimittäin kävi ilmi, että Ansku ja Ellu pesevät hampaansa samalla hammasharjalla. Nyt Elina on vastannut ”p**kamyrskyn tynkään” omalla Instagram-tilillään.

”Kuulin huhua, et ois jotain paskamyrskyn tynkää somessa meidän Yökylässä jakson tiimoilta… päätin hieman tutustua aiheeseen ja löysinkin facebookista mitä hulvattomimpia kommentteja meidän lehtijuttujen alta… otin hyvän asennon frendien luona ja aloin lukea parhaimpia kirjoituksia ääneen ja naurettiin,” hän kirjoittaa.

”Vastaan yleisesti: joo, meillä on yhteinen hammasharja, mut en mä kyllä kenenkään muun hammasharjalla pesisi.. toistemme likasia alushousuja ei olla vielä käytetty, eikä pyyhitty samaan vessapaperiin,” Ellu sanoo.

Ilmeisesti somessa on mietitty myös, yrittääkö Ellu olla poika, johon hän vastasi myös tyhjentävästi.

”Mä en yritä olla poika, mut syntinen lespo kyllä.”

”PS. pakko kertoa et vaikka joku hammastohtori tyrmäsi meidän tapamme, niin sain viestiä että toisaalla joku toinen hammaslääkäri pesee myös kumppaninsa kanssa samalla harjalla. BOOM,” Ellu päättää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos