Pidetään yhteyttä

Julkkikset

IL: Mr. Lordi latasi suorasukaisen mielipiteen Käärijästä: nasevaa kritiikkiä

IL: Mr. Lordi latasi suorasukaisen mielipiteen Käärijästä: nasevaa kritiikkiä
Instagram / @lordiofficial

Lordi-yhtyeestä tuttu keulahahmo Mr. Lordi eli Tomi Putaansuu istui alas Iltalehden haastattelua varten.

Vuoden 2006 Euroviisuvoittajaa haastatellessa Iltalehti kysyi myös mielipidettä Suomen tämän vuoden Euroviisuartistista, Käärijästä. Käärijä on lähdössä edustamaan Suomea kappaleellaan Cha cha cha.

Monsterien kingi antoi nasevaa kritiikkiä Käärijän kappaleesta, mutta sanoi plussaa olevan sen, että Käärijällä on sukujuuria pohjoisessa.

”Jonkinlaista rokki- ja hevipohjaakin Käärijällä on, hänhän on Rammstein-fani, ja musiikissa on metallipohjaa, siitä tykkään. Mutta rehellisesti täytyy sanoa, että en voi sietää räppiä. Räppi ei ole mulle musiikkia,” Mr. Lordi sanoo Iltalehdelle.

”Mulla on hyvin kaksijakoinen suhtautuminen kappaleeseen. Sitten kun hän alkaa laulaa lopussa c-osassa, niin ymmärrän sen. Räppiosuuksista en voi sanoa, onko se hyvää vai huonoa räppiä, mun mielestä räppi on aina lähtökohtaisesti huonoa, kun siitä puuttuu melodia.”

Mr. Lordi antoi samalla istumalla Käärijälle neuvon, jonka hän on antanut vuosien varrella myös muille viisuartisteille.

”Oma pää on hyvä pitää. Eikä esitystä pidä pehmentää tai tehdä kompromisseja, ellei ole pakko. Särmää ei saa antaa muiden hioa pois.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos