Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Mona Blingin epämääräinen anteeksipyyntö kiusatulle: jätti parantamisen varaa

Mona Blingin epämääräinen anteeksipyyntö kiusatulle: jätti parantamisen varaa
Instagram / @mona_bling

Tositv:stä tuttu Mona Bling on käyttäytynyt sosiaalisessa mediassa asiattomasti.

Turun Posty-tatuointiartisti on kertonut omalla Tiktok-kanavallaan, että Mona on häiriköinyt häntä lähettämällä hänelle ikäviä viestejä.

”Mona Bling, aktivisti, feministi ja aina hyvisten puolella,” Turun Posty -tatuoija sanoo Tiktokissa.

”Vai onko? Valitettavasti ei ole. Hän on päättänyt jostain syystä lähteä häiriköimään mua somessa ilman yhtään mitään syytä. Ja tällaisena entisenä kiusattuna tuntuu aika pahalta, kun tuon tason mediapersoona tulee häiriköimään ja kiusaamaan mua,” hän jatkaa.

Somekohun kohteena ollut Mona on nyt pyytänyt anteeksi julkisesti, vaikkakin anteeksipyynnön seassa vaikuttaa olevan epämääräistä oman itsensä puolustelua.

”Olen syvästi pahoillani kaikkien puolesta, joille olen aiheuttanut mielipahaa,” Mona aloitti anteeksipyyntönsä Instagramissa ja lupaa katsoa peiliin.

Anteeksipyynnön jälkeen Mona kuitenkin puolusteli itseään.

”Mulla on tosi kärkäs kieli ja koko elämäni vähimmistöstressiä ja kiusaamista kokeneena mä olen sortunut epäkohtia vastaan taistellessani sanomaan asioita, joita ei olisi pitänyt sanoa,” Mona jatkaa.

Turun Posty kommentoi myös vajaavaiseksi jäänyttä anteeksipyyntöä.

”Mitä epäkohtia? Ainakaan niissä mun tuomien asioiden kommenteissa Mona ei ole taistellut mitään epäkohtia vastaan. Se on ollut vain ihan puhdasta trollaamista ja häirintää ja joissakin tapauksissa ihan suoraa kiusaamista. Ei näin,” Turun Posty sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos