Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Megan Fox kuumana Billboard Music Awardissa – asu ei paljon peitellyt

Megan Fox Billboard Music Awards asussaan
AOP

Megan Fox näyttäytyi hiljattain Billboad Musci Awardsin punaisella matolla miesystävänsä Machine Gun Kellyn kanssa. Tämä 35-vuotias tähti tunnetaan yhtenä maailman seksikkäimmistä naisista, eikä syyttä suotta. Huomaat itsekin tähden Instagram -julkaisusta, että hänen päällään nähty asu ei paljon peitellyt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Fox ja hänen miesystävänsä lähtivät kumpikin reteästi punaiselle matolle melko paljastavissa asuissa. Kuten yllä olevasta kuvasta näet, Foxin asu ei jättänyt juuri mitään arvailujen varaan. Myös MGK lähti paparazzien kuvattavaksi avoimessa paidassa, joka paljasti tähden vatsalihakset ja tatuoidun rintakehän.

Instagramissa Foxin julkaisu on saanut tähän mennessä jo 1,8 miljoonaa tykkäystä ja lisää vain tulee. Julkaisu on otsikoitu ”It’s the broom for me,” vaikka arvaisimmekin, että nurkassa näkyvä luuta on viimeisin asia, joka katsojien huomion kiinnittää. On Meganin asu sen verran paljastava ja rohkea, että siitä on vaikea saada silmiään irti. Ei ole mikään ihme, että MGK esittelee ylpeänä tyttöystäväänsä.

Sekä MGK että Fox nähdään yhdessä tulevassa elokuvassa Midnight in the Switchgrass. Odotamme innolla elokuvaa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos