Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Marja Kihlströmiä alkoi ärsyttää kumppanin naama: ”Sai minut kiehumaan”

Marja Kihlströmiä alkoi ärsyttää kumppanin naama: "Sai minut kiehumaan"
Instagram / @puhumuru

Seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmillä on ollut rankkaa viime päivinä. Hän julkaisi Instagramissa kuvan ja kertoi sen yhteydessä, että jopa kumppanin naama alkoi ottaa päähän.

”Tiedättekö sen tunteen, kun kumppanin naama alkaa ottamaan päähän oikein kunnolla. Syitä siihen voi olla monia. Minäpä kerron teille, miksi Muru sai minut ihan kiehumaan ja mitä siitä sitten seurasi,” Marja sanoo kuvajulkaisunsa yhteydessä.

Ilmeisesti Marjan kotona oli sairastuttu ja Marja joutui hoitamaan enemmän asioita kuin yleensä.

”Superpöpö aloitti tällä viikolla toisen viikon meidän perheessä, Muru, Pikku E, sit esikoinen. Terveenä aikuisena sitä joutuu ’extravuoroon’ ja bonuksena päälle meidän yhteinen firma, et töidenkin suhteen asiat sakkaa. Tänään mun väsymys alkoi vyörytä päälle heti aamusta. Se puski iholle turhautumisena, ärtymyksenä jotka kohdistin suoraan Murulle,” hän tunnustaa.

Marja syventyy julkaisussa myös siihen, mikä aiheutti turhautumisen.

”Mistä kaikesta todella oli kyse? Koska se on ratkaisevaa. Ei kyse ollut vain Murun kipeänä olosta ja mun väsymyksestä. Takana on aikamoinen vuosi monella tasolla. Tiesin, että tarvitsen joululomaa ja oon järjestellyt niin, et pääsen lomalle vähän rauhallisemmista lähtökohdista kuin yleensä. Nyt se ei onnistunut, koska superpöpö.”

Seuraavaksi hän miettii, mitä hän olisi tarvinnut, jotta ärsyyntymisestä olisi päässyt irti.

”Mitä olisin tarvinnut? Toinen tärkeä kysymys. Murun tarkkanäköisyyttä nähdä ärtymykseni taakse. Se on paljon vaadittu, mutta mahdollista. Yhtälailla olisin voinut itse sanoittaa tarpeeni paremmin, sanoa tarvitsevani tukea ja ymmärrystä minun väsymykseeni. Vähän sinnepäin puhuinkin, sanoin tarvitsevani tukea mutta äänen sävy oli väärä,” hän sanoo.

Onneksi pariskunta sai kuitenkin soviteltua riitansa.

”Nyt illalla, muutaman yhteisen sovitteluyrityksen jälkeen, Muru tuli luokseni ihanan lempeänä, empaattisena ja syli auki minulle. Ja minä sulin kirjaimellisesti. Sitä olin tarvinnut. Pyysimme molemmat anteeksi. Sitten taas halasimme lisää,” Marja kertoo.

”Äreyteen on vaikea vastata rakkaudella ja ymmärtäen. Mutta joskus se on avain. Kaksi lausetta. Vinkkinä minulle, Murulle ja teille kaikille. Toimii,” hän neuvoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos