Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Marja Hintikka ja Vappu Pimiä uuden urheilulajin parissa: yllättävä lajivalinta

Maria Hintikka ja Vappu Pimiä uuden urheilulajin parissa: yllättävä lajivalinta
Instagram / @vappendaali

Juontaja Vappu Pimiä sekä Marja Hintikka päättivät kokeilla uutta urheilulajia. Beata Leppilammen johdolla he suuntasivat jäähalliin ja laittoivat luistimet jalkaan.

”Mun mielestä on mahtavaa oppia aikuisiällä uusia asioita! Heitin Beatalle vuosi sitten ajatuksen, että voisiko hän harkita, että pitäisi yksityistunteja tällaisille onnettomille koti-luistelijoille, jotka kuitenkin haluaisivat oppia vähän lisää lajia sitten kouluvuosien liikuntatuntien. No, Beata Leppilampi otti onneksi ideastani kopin ja me oltiin tänään Marjan ja Minnan kanssa Beatan ekat tällaiset amatööri-oppilaat ja vitsit että oli kivaa!” Vappu kertoo Instagramissaan.

”Todettiin että opittiin tunnissa enemmän kun kymmenessä vuodessa! Ollaan kaikki esim jarrutettu ihan päin pyllyä ja nyt osataan sekin.”

Beatakin oli innoissaan oppitunnista.

”Pääsin tänään ensimmäistä kertaa ikinä valmentamaan ryhmää, jotka eivät olleet entuudestaan taitoluistelun harrastajia! Ja VITSI miten ihanaa se oli! Teidän innokkuus, ilo ja positiivinen energia toi mulle enemmän virtaa kun kolmas kuppi kahvia! Te saatte nyt luvalla kutsua itseänne jääprinsessoiksi,” Beata kirjoittaa omalla Instagram-tilillään.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos