Pidetään yhteyttä

Julkkikset

IL: Danny kertoo, miksi jätti kotinsa Kirkkonummella: kertoo ”loppusuoran” suunnitelmista

IL: Danny kertoo, miksi jätti kotinsa Kirkkonummella: kertoo "loppusuoran" suunnitelmista
Instagram / @seiskaofficial

Hiljattain Seiska sai selville, että Danny on jättänyt Kirkkonummen kotinsa ja muuttanut Espoon lähiöön. Nyt Iltalehti on tiedustellut lisää Dannyn suunnitelmista. Hän sanoo, että tulevaisuuden suunnitelmia on jo hahmoteltu aikaisemmin.

”Päätin, että kun täytän 80 vuotta pyrin leikkaamaan elämiseeni liittyviä kuluja mahdollisimman paljon, koska en tule tulevaisuudessa enää tekemään tuottavaa työtä, jos niin voi sanoa,” Danny avaa.

Hän kertoo haluavansa matkustella vielä ”loppusuoralla.”

”Suunnitelmissani on nyt käyttää osa mun elämän ajasta ulkomailla, esimerkiksi veljeni luona Amerikassa sekä Thaimaassa ja aion matkustella tässä loppusuoralla jonkin verran.”

”Olen nyt leikannut sen osan kuluista, joiden tapauksessa täytyisi käydä koko ajan tienaamassa, mutta nyt ei tarvitse käydä tienaamassa.Nyt voi huomioida sen, että terveydessä voi tapahtua muutoksia,” hän jatkaa.

Danny haluaa myös helpottaa kolmen lapsensa elämää.

”Tavoitteena on myös sen huomioinen, että olen saanut elää 80-vuotiaaksi. Tämä helpottaa lapsiani tulevaisuudessa, perinnönjaossa ja sellaisissa asioissa. Niin kauan, kun olen itse terve, yritän leikata kulut mahdollisimman nopeasti itse pois. Mielestäni ihan järkevä toimintasuunnitelma,” Danny sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos