Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Marianne Kalliolta löytyi sairaus: ei luota terveydenhuoltoon

Marianne Kalliolta löytyi sairaus: ei luota terveydenhuoltoon
Instagram / @adelinekallio

Tositv-ohjelmista ja sosiaalisen median tähtenä tunnettu Marianne Kallio teki paljastuksen sosiaalisessa mediassa.

”Kun uskoin itseeni ja vaistooni, enkä antanut periksi. Lopulta se löytyi. Autoimmuunisairaus on tuhonnut mun kroppaa viimeiset 10 vuotta. Tälle ajalle on mahtunut kasa erilaisia oireita, hoitovirheitä ja vähättelyä,” hän aloittaa uudessa somejulkaisussaan.

”Näitten seuraus on nyt se, että kyseinen sairaus on ns. hyökännyt myös mun silmääni. Aikaisemmin kertomani kaksoiskuvan syy on autoimmuunisairaus, jota olen tietämättäni sairastanut 10 vuotta. Sen lisäksi autoimmuunisairauden aiheuttama silmäsairaus, josta olen kärsinyt 5-4 vuotta myös tietämättäni. Nämä molemmat selvisi nyt perjantaina,” hän kertoo.

Mariannella todettiin aikaisemmin kilpirauhassairaus, jota ei tutkittu sen koommin.

”On vain heitetty arveluita ja diagnooseja, mutta oikeita labroja ei ole koskaan tutkittu, vaan todettu ettei se ole tarpeen mun kohdalla. Tämän sairauden tarkempi tutkiminen olisi säästänyt mut monilta vakavilta oireilta ja kymmeniltä vaikeilta tulehduksilta, keskenmenolta ja mun silmän nykyiseltä tilanteelta,” hän kertoo.

Marianne sai apua yksityiseltä, kun julkinen puoli ei ottanut häntä tosissaan.

”Maksoin 37 euroa yksityisellä, että tämä kaikki selvisi. Mitä julkinen ei koskaan ole suostunut tutkimaan. Mun oireita on hoidettu heikosti, eikä kaikkia oireita ole katsottu kokonaiskuvana koskaan. Mun kaikki oireet yhdistettynä löytyi hyvinkin nopeasti tämä kokonaisuus. Täysin väärin hoidettuna ja vähäteltynä,” hän täräyttää.

”Häröintä tässä on se, että mun silmä on leikattu karsastuksen johdosta ja siitä epäillyn yhteisnäön pettämisen vuoksi. Tosiasiassa mun silmässä näköhermo on puristuksissa ja tulehtunut, josta tämä kaikki johtuu. Pitkään jatkuneena tässä on näön menetyksen riski. Mä en tosiaan ole luottanut enää vuosiin meidän terveydenhuoltoon, enkä nyt tai tulevaisuudessa,” hän päättää napakasti.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos