Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Anniina Valtonen paljasti yksityiskohtia lapsestaan: ”Hänellä on…”

Anniina Valtonen paljasti yksityiskohtia lapsestaan: "Hänellä on..."
Instagram / @anniinavaltonen_puoli7

Meteorologi ja juontaja Anniina Valtonen sai viime vuoden lopulla ensimmäisen lapsensa. Hän kertoi tuolloin somessa, ettei aio tuoda lasta julkisuuteen, julkaista hänestä kuvia tai puhua hänestä.

Nyt hän on kuitenkin tehnyt pienen paljastuksen lapsestaan. Hän julkaisi somessa nostalgisen kuvan itsestään taaperoikäisenä ja pohti, että hänen lapsessaan on samaa näköä.

”Katselin viikonloppuna kuvia lapsuudestani. Ensin päivittelin 90-luvun runsaslumisia talvia ja sitten koitin etsiä itsestäni ja lapsestani samaa. Hänellä on äitinsä silmät, ehdottomasti isänsä suu, hiuksista on vielä vaikea sanoa… Hän on sekoitus meitä ja silti oma ihana uniikki yksilönsä,” hän kirjoittaa.

”Me ihmiset olemme kaikki erilaisia ja ainutlaatuisia. Sen vuoksi monesti meitä verrataan lumihiutaleisiin. Jokainen niistäkin on erilainen, vai onko?” hän jatkaa.

”Jokainen lumihiutale syntyy noudattaen samoja fysiikan ja kemian lakeja. Vaikka et itse löydä elämäsi aikana kahta samanlaista, ei se tarkoita sitä etteikö niitä voisi muodostua. Kenenkään aika ei riitä tutkimaan löytyykö pallolta kahta samanlaista lumihiutaletta, mutta mahdollisuus on olemassa. Laboratorion ihanteellisissa olosuhteissa pystytään tuottamaan identtisiä lumihiutaleita.”

Seuraajat ovat ihastelleet Anniinan pohdintaa.

”Olipa kiva teksti ja hauskaa pohdintaa,” yksi sanoo.

”Olipa ihanaa lukea ajatuksiasi,” toinen kommentoi.

”Ihanasti kirjoitat,” seuraavakin sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos