Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Maria Veitolalla surullinen joulu: ”Tekisi mieli vaan itkeä”

Maria Veitolalla surullinen joulu: "Tekisi mieli vaan itkeä"
Instagram / @mariaveitola

Juontaja Maria Veitola nostaa välillä somessa esille asioita, joista on vaikea puhua tai jotka koskettavat monia. Hän rikkoo tabuja ja puhuu asioista rohkeasti.

Se ei kuitenkaan miellytä kaikkia ja hiljattain Maria on saanut todella ikäviä viestejä, joiden joukossa on ollut muun muassa väkivaltauhkauksia. Uhkaukset ovat kohdistuneet paitsi häneen, myös hänen lapsiinsa.

Maria julkaisi Instagramissa pitkän kirjoituksen, jonka yhteydessä hän kertoo, miten hänen joulunsa meni.

”En oo kai koskaan ollut jouluna niin lopussa ja p*****a, kuin tänä vuonna. Tekisi mieli vaan olla sylissä ja itkeä. Ja aion ollakin, koska on siihen mahis,” Maria aloittaa.

”En oo myöskään varmaan koskaan aiemmin saanut lyhyessä ajassa näin paljon itseeni ja lapseeni kohdistuvia raiskaus- ja muita väkivaltauhkauksia, kuin viimeisen reilun viikon aikana. Että semmoisia joulukortteja,” hän lisää.

”Puhun aika ajoin vihaviesteistä, joita meille rohkeille ja avoimeen, tabuja rikkovaan keskusteluun uskoville ja sitä harjoittaville yksilöille valitettavasti sataa.”

Maria pysyy kuitenkin positiivisena ja muistuttaa, että rakkaus ja kannustus ovat voimakkaampia kuin mikään viha.

”Onneksi rakkaus ja kannustus on vihaa paljon vahvempi voima. Isoin kiitos siis kaikille teille ystävällisille ja sydämellisille ihmisille, jotka olette hymyilleet ja lausuneet mulle kannustavia sanoja niin oikean elämän kohtaamisissa, kuin täällä somessa. Niillä on valtava merkitys. Ilman teitä, rakkaita ystäviäni ja ihanaa perhettäni en jaksaisi. Kiitos,” hän päättää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos