Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Machine Gun Kellyn rakkauskoru: romanttista vai ällöttävää?

Machine Gun Kelly kertoo rakkauskorustaan
AOP

Machine Gun Kelly on 31-vuotias räppäri, joka tunnetaan hyvin etenkin Yhdysvalloissa. Mies on moneen otteeseen kertonut rakkaudestaan Megan Foxiin, 35-vuotiaaseen näyttelijättäreen. Pariskunta on selvästi umpirakastunut ja Machine Gun Kelly on osoittanut sen Meganille (ja koko maailmalle) hyvin mielenkiintoisella tavalla.

Viime helmikuussa ystävänpäivän tienoilla Machine Gun Kelly, oikealta nimeltään Colson Baker, päivitti Instagramiaan ja kertoi maailmalle pitävänsä Meganin verta kaulansa ympärillä. Miehellä on kaulakoru, jossa on Meganin verta ja hän jopa kertoi asiasta Ellen DeGeneresin ohjelmassa.

Pariskunnalla on ollut varsinaisen vauhdikas alku suhteessaan, nimittäin ekoilla treffeillä mies vei Meganin kolmikerroksisen talon katolle katselemaan maisemia. Meganilla oli korkokengät jalassaan, joten voisimme olettaa hänen olleen myös sitoutunut näihin treffeihin ihan todella.

Seuraavilla treffeillä pariskunta joutui haita täynnä olevaan veteen Bora Boralla. Megan oli laittanut uimalasit päähänsä ja sanonut ”kulta, täällä on ihan oikeasti haita.” Juorujen mukaan MGK oli lähtenyt vedestä kuin talkkari peltikatolta ja jättänyt Meganin oman onnensa nojaan.

Mitä mieltä olet MGK:n rakkauskorusta? Romanttista vai ällöttävää?

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos