Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Arvaatko, mitä maailmanluokan räppäri Bad Bunny teki työkseen ennen julkisuutta?

Arvaatko, mitä Bad Bunny teki työkseen ennen julkisuutta?
AOP

Kuuluisa Grammy -voittaja ja Billboard Music Awardsin seitsenkertainen finalisti Bad Bunny oli vielä muutamia vuosia sitten vain tavallinen Benito Antonio Martínez Ocasio. Hän asui Puerto Ricon pienessä kaupungissa Vega Bajassa, hieman San Juanin ulkopuolella. Nykyään räppäri on tunnettu ympäri maailmaa ja hän on vienyt kotiin melkoisen määrän palkintoja. Mutta kuka tietää, mitä hän teki ennen julkisuuteen nousua?

Bad Bunny on aina tiennyt halunneensa uran musiikin parissa. Lapsena hän lauloi mielellään ja liittyi kirkkonsa kuoroon ollessaan vasta 5-vuotias. Hän alkoi julkaista omaa musiikkiaan Soundcloudissa vuonna 2016, kun hän vielä pakkasi työkseen ruokaostoksia supermarketissa. Vaikka Suomessa shoppailijat saavat pakata itse omat kassinsa, Puerto Ricossa ja Yhdysvalloissa on tavallista, että ruokaostokset pakataan puolestasi. Vuonna 2016 jokaisen tuntema Bad Bunny oli siis kassan hihan päässä pakkaamassa ruokaostoksia minimipalkalla.

Kukapa olisi uskonut, että vain viisi vuotta tämän jälkeen Bad Bunny olisi maailmankuulu julkkis, jolla riittää rahaa poltettavaksi? Bad Bunnyn ura on ollut lyhyessä ajassa jo hyvin vaihderikas – jäämme innolla odottamaan tulevaa.

Lähde:https://www.eonline.com/news/1034406/from-supermarket-bagger-to-international-superstar-tracing-bad-bunny-s-rise-to-the-top

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos