Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Antti Tuisku taisi paljastaa liikaa Instagramissa: haarovälin sensurointi ei osunut ihan kohdilleen

Antti Tuisku paljasti liikaa Instagramissa
AOP

Laulaja Antti Tuisku muistutti hiljattain Instagramissa ihmisiä nauttimaan liikunnasta. Samaan hengenvetoon hän muistutti, ettei asioita pidä ottaa itsestäänselvyytenä.

Tuisku loukkasi polvensa muutama viikko sitten. Hän joutui magneettikuvauksiin, josta ei onneksi paljastunut mitään sen vakavampaa.

”Mulle sattui 3vkoa sitten tanssiharjoituksissa haaveri, kun vasen polvi taittui hieman ”yli”. Magneettikuvauksissa näkyi pieni vaurio sekä eturistisiteessä, että rustossa. Ortopedin tarkempi tutkimus kuitenkin oli huojentava: mitään ei ole mennyt rikki niin, etteikö se kuntoutuisi itsestään, oikeanlaisella tekemisellä ja hetken levolla,” Tuisku kirjoitti Instagramin kuvatekstissä.

Instagramissa julkaistussa kuvassa näet Tuiskun oikean jalan, joka on teipattu kinesiologiateipillä. Haarovälinsä Tuisku on sensuroinut Suomen lipulla, mutta näyttää siltä, ettei sensuuri osunut ihan kohdilleen. Lipun alalaidasta nimittäin näyttää pilkottavan Antin sukukalleudet. Tarkkasilmäinen joutuu olemaan tämän huomatakseen.

Tuisku on innoissaan tulossaolevasta livekeikasta. Fanit ovat kommentoineet kuvaa ja ovat samaa mieltä Tuiskun kirjoittaman kuvatekstin kanssa. He myös kannustavat Tuiskua pikaisiin paranemisiin ja ovat hänen kanssaan yhtä innoissaan livekeikasta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos