Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Julkkiskokki Akseli Herlevin Emmi-rakas avautui vaikeasta asiasta: tässä tilanteessa ihmiskammo lyö päälle

Julkkiskokki Akseli Herlevin Emmi-rakas avautui vaikeasta asiasta: tässä tilanteessa ihmiskammo lyö päälle
Instagram / @emmi.suuronen

Julkkiskokki Akseli Herlevin rakas Emmi Suuronen on monille tuttu esimerkiksi viime vuoden Miss Suomi -kisojen perintöprinsessana. Hän päivitti hiljattain Instagramiaan saliselfiellä ja kertomalla seuraajilleen vaikeasta aiheesta.

”Kävin tänään salilla – vau! Se on kuitenkin harvinaista meikäläiselle, sillä olen aina kärsinyt ”ihmiskammosta” salilla,” hän ilakoi.

”Salitreeni on aina tietyllä tapaa kiinnostanut sekä tuonut hyvän olon jälkeenpäin. Kynnys lähteä salille muiden ihmisten joukkoon on vaan suuri. Salikortteja olen haalinut aina sopivan tarjouksen osuessa monen monta kertaa vuosien varrella ja päättänyt yrittää.”

”Lopulta yrittäminen on mennyt siihen, että salille lähtee vain ruuhkattomaan aikaan eläkeläisten, himobodareiden sekä samasta haitasta kärsivien kanssa. Joskus (usein) sekin on ollut liikaa ja olen kääntynyt ihmiset nähdessä ovelta. Sen jälkeen lähteminen on taas kokonaan jäänyt.”

Hän kertoo, että Kouvolassa hän ihastui naisten saliin ja ilmajoogaan.

”Toivon todella, että joku kaunis päivä ei tarvitsisi pyöritellä näitä ajatuksia ja nostattaa sykkeitä pilviin pelkästä jännityksestä. Tiedän sen päivän koittavan vielä,” hän sanoo toiveikkaana.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos