Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Jukka Hildén ei pitänyt yhteyttä veljeensä 10 vuoteen: karmiva puhelu muutti kaiken

Jukka Hildén ei pitänyt yhteyttä veljeensä 10 vuoteen: alkoholismi tuhosi välit
Instagram / Jukka Hildén

Duudsoneista tuttu Jukka Hildén julkaisi uutuuskirjansa Kivun perintö, joka on nyt saatavilla äänikirjana ja kovakantisena kirjana. Kirjassa hän avaa muun muassa sitä, kuinka alkoholismi varjosti hänen elämäänsä hänen isänsä ja pikkuveljensä kautta.

Vuonna 2014 Hildén oli burnoutin partaalla, kun hänen veljensä Pete ratkesi jälleen juomaan.

”Se oli aikaa, jolloin minun elämässäni tapahtui liikaa jokaisella rintamalla, ja paljolti siksi, että yritin taas kerran olla jokaiselle jotakin. Peten repsahtaminen sattui tulemaan sellaisessa vaiheessa, että minulla oli stressiä työstä ja perheestä ja lapsista, ja siihen veljen asiat vielä päälle. Kyllä siinä omat voimat loppuvat,” Hildén kertoo kirjassaan.

Hildén oli kuvaamassa elokuvan traileria, kun hän sai pysäyttävän puhelun.

”Puhelu oli lyhyt. ”Hyppään junan alle.” Oli ollut selvää, että hänen elämänsä oli jo pitkään johtanut huonojen valintojen kautta tätä tilannetta kohti. Puhuimme, mutta mikään ei tuntunut auttavan. Pete pysyi kuitenkin puhelimessa. Oli jo yö ja kadut hiljaisia, kun lähdin ulos ja juoksin autoon.”

Jukka ajoi Seinäjoelle ja vei veljensä Minnesota-hoitoon. Tämän jälkeen Jukan elämä romahti.

Veli jätti hoidot kesken useaan kertaan ja se johti siihen, että Jukka laittoi välti poikki.

”Muu perhe jatkoi Peten auttamista pahenevasta käyttäytymisestä huolimatta: lainasi rahaa, antoi anteeksi hirveitäkin asioita, yritti auttaa. Mutta he vaipuivat vain juuri sinne, minne minä olin päättänyt olla enää menemättä. Kun alkoholistin sairaus pahenee, se saastuttaa kaikki ihmissuhteet ja läheiset sairastuvat huoleen ja masennukseen; he astuvat tahtomattaan onnettomaan elämään.”

Jukka kertoo, että 10 vuoteen hän ei ollut yhteydessä veljeensä. Vasta muutama vuosi sitten asia muuttui veljen raitistuttua ja Jukka on alkanut rakentaa luottamustaan veljeensä pikkuhiljaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön jukka hilden (@jukkadudeson) jakama julkaisu

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos