Pidetään yhteyttä

BookBeat äänikirjapalvelu – edullisin hinta ja tarjous

BookBeat tarjous ja hintaBookBeat on vuonna 2015 lanseerattu palvelu, jossa voi kuunnella äänikirjoja sekä lukea e-kirjoja. Palvelussa on yli 700 000 kirjaa. Suomeen BookBeat rantautui vuonna 2016, ja nykyään se on markkinajohtaja e-kirjallisuuden tarjoamisessa.

Vuonna 2021 BookBeatilla oli yli 500 000 maksavaa asiakasta. Määrä on kasvanut viime vuodet hurjaa vauhtia – kuin myös palvelun kirjavalikoima. Tämä BookBeat arvostelu vie lukijan syvälle palvelun syövereihin. Uusille asiakkaille 30 päivän ilmainen kokeilujakso!

BookBeat Premium

Hinta
14,99 €/kk
Kuuntelu- ja lukuaika
100 h / kk
Lisäprofiilit
5,99 €/kk
Riittävä paketti jokaiseen käyttöön

*BookBeat tarjoaa 30 päivän ilmaisen kokeilujakson, jossa luku- ja kuunteluaikaa on 20 tuntia. Eli luo tili uutena käyttäjänä, ja nauti e-kirjoista kuukausi ilmaiseksi!

BookBeat Basic

Hinta
9,99 €/kk
Kuuntelu- ja lukuaika
20 h/kk
Lisäprofiilit
4,90 €/kk
Hyvä vaihtoehto kevyeen käyttöön

*BookBeat tarjoaa 30 päivän ilmaisen kokeilujakson, jossa luku- ja kuunteluaikaa on 20 tuntia. Eli luo tili uutena käyttäjänä, ja nauti e-kirjoista kuukausi ilmaiseksi!

BookBeat tarjous: tilausvaihtoehdot & hinta

BookBeatilla on tällä hetkellä kaksi (2) tilausvaihtoehtoa. Hinnaltaan paras tarjous Basic on suunnattu satunnaiseen e-kirjojen lukemiseen tai äänikirjojen kuuntelemiseen. Premium tarjoaa jopa 100 h/kk luku- ja kuunteluaikaa, ollen palvelun suosituin tilausvaihtoehto.

*BookBeat tarjoaa 30 päivän ilmaisen kokeilujakson, jossa luku- ja kuunteluaikaa on 20 tuntia. Eli luo tili uutena käyttäjänä, ja nauti e-kirjoista kuukausi ilmaiseksi!

BookBeat Basic:
 • Hinta: 9,99 €/kk
 • Kuuntelu- ja lukuaika: 20 h/kk
 • Lisäprofiilit: 4,90 €/kk
 • Muuta: Hyvä vaihtoehto kevyeen käyttöön.
BookBeat Premium:
 • Hinta: 14,99 €/kk
 • Kuuntelu- ja lukuaika: 100 h/kk
 • Lisäprofiilit: 5,99 €/kk
 • Muuta: Soveltuu hyvin jokaisen käyttöön.

BookBeatin kirjavalikoima ja äänikirjat

BookBeatin valikoima on markkinoiden parhaimmistoa. Valikoimassa on yli 700 000 kirjaa sekä äänikirjaa – aina uutuuksista klassikoihin.

Kirjavalikoimassa on hyvä kattaus englannin- ja ruotsinkielisiä kirjoja. BookBeat on siis hyvä valinta kaikille, halusipa lukea tai kuunnella kirjoja suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Voit jopa löytää kirjallisuutta aikuiseen makuun, eli eroottisia kirjoja myös löytyy.

Kirjavalikoima ja äänikirjat

BookBeatin kirja- ja äänikirjavalikoima:

 • Yli 700 000 upeaa e-kirjaa ja äänikirjaa.
 • Hurja määrä uutuuskirjoja sekä ikivihreitä klassikoita.
 • Runsaasti myös englanninkielistä kirjallisuutta.

BookBeat-sovellus – mitä ominaisuuksia siinä on?

Bookbeatin tarjoamassa mobiilisovelluksessa on runsaasti tärkeitä ominaisuuksia. Niistä mainittakoon esimerkiksi alla olevat ominaisuudet.

BookBeat-sovelluksen tärkeimmät ominaisuudet:

1 Offline-tila:

Voit ladata mieluisan kirjan tai äänikirjan omalle laitteelle, jotta lukeminen on mahdollista myös offline-tilassa. Tämä on kätevä ominaisuus esimerkiksi matkoilla, kun nettiyhteys ei ole vakaa.

2 Kirjanmerkit:

Äänikirjoihin voi lisätä kirjanmerkkejä, jotta parhaat kohdat löytää helpommin myöhemmässä vaiheessa.

3 Lastenprofiili:

BookBeatiin voi luoda profiilin lapsille, eli sovellus näyttää vain lastenkirjoja ja äänikirjoja.

4 Kirjojen tallennus:

Mieleiset kirjat voi tallentaa, jotta niiden löytäminen on jatkossa helppoa. Kaikki tallennetut kirjat löytyvät yhdestä paikasta.

BookBeat-tilauksen peruutus ja irtisanominen

BookBeatin tilauksessa ei ole määräaikaa, joten tilauksen voi lopettaa koska tahansa. Voit lopettaa tilauksen palvelun kotisivuilta. Toinen vaihtoehto on käyttää sovellusta, jonka kautta tilauksen voi myös lopettaa.

Mikäli olet maksanut BookBeat-tilauksesta, voit kuunnella ja lukea kirjoja tilauksen loppuun asti. Jos käytössäsi on ilmainen kokeilujakso, pysähtyy tilaus välittömästi. Voit koska tahansa jatkaa tilausta, klikkaamalla “Aktivoi tilaus”-painiketta.

Näin peruutat BookBeatin tilauksen:

 1. Mene osoitteeseen Bookbeat.fi/kirjaudu tai käytä mobiilisovellusta.
 2. Valitse valikosta kohta “Tilaus”.
 3. Navigoi sivun alaosaan, ja klikkaa “Peruuta tilaus”.

Yhteenveto

BookBeat on markkinajohtaja e-kirjojen ja äänikirjojen tarjoamisessa. Palvelussa on tällä hetkellä yli 700 000 kirjaa, ja määrä kasvaa kuukausittain. Valikoimassa on kaikki parhaat uutuuskirjat, sekä tuhansia klassikoita – suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Uutena asiakkaana voit kokeilla palvelua 30 päivää ilmaiseksi. Sen jälkeen Basic-tilaus kustantaa 9,99 €/kk. Suositumpi tilausvaihtoehto on kuitenkin Premium, jossa luku- ja kuunteluaikaa on peräti 100 tuntia kuukaudessa. Hinta on 14,99 €/kk.

Jos haluat kokeilla BookBeatin upeaa tarjontaa, pääset avaamaan tilin tämän arvostelun kautta. Ja muista, että luvassa on ilmainen kokeilujakso – rekisteröityminen BookBeatiin ei sido mihinkään! Äänikirjojen kuunteleminen on suosittua ajanvietettä, joten kannattaa ehdottomasti uppoutua äänikirjojen maailmaan tällä ilmaisella kokeilujaksolla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä