Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Jippu jäi kiinni sokeriin: lähes satakiloinen Jippu on nyt pudottanut 30 kiloa!

Jippu pudotti 30 kiloa vuodessa - jätti sokerin kokonaan pois
AOP

Laulaja Jippu kertoo, kuinka hän jäi koukkuun sokeriin ja lihoi lähes satakiloiseksi. Biisit jäivät tekemättä eikä tunteita tullut käsiteltyä. Nyt Jippu on saanut elämänsä takaisin hallintaan ja hän on pudottanut 30 kiloa.

Jipun elämäntapamuutos sai alkunsa MTV:n ohjelmasta Olet mitä syöt. Vuosi sitten alkanut muutos on jatkunut hienosti. Ohjelman ensimmäisessä punnituksessa Jippu painoi 96,7 kiloa ja vyötärönympärys oli 103 senttiä.

Jippu kertoi Iltalehdelle seuraavaa:

”Painoin vajaa sata kiloa ja elämäni oli mennyt sellaiseksi, että katsoin tuotantokausittain sarjoja ja söin jäätelöä. En käsitellyt tunneasioitani millään tavalla: en tehnyt esimerkiksi biisejä tai muutenkaan purkanut asioita mitenkään.”

Ohjelman jälkeen Jippu luopui sokerista kokonaan.

Nyt Jippu sanoo:

”Vuosi sitten lopetin tunteisiin syömisen ja jätin suhteeni Aino jäätelön ja suklaan kanssa. Sen jälkeen olen päiväkerrallaan elänyt ruuan suhteen normaalisti paitsi löytänyt ilon myös hampurilaisista. On paljon kaikkea hyvää mitää saa syödä ihan hyvillä mielin. Vaaka näyttää tänä kesänä -30kg. On aika unelmaa mennä ostamaan kesä shortseja ja kävellä kaupungilla ilman että reidet hioo toisiaan.”

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos