Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Will Smithin humoristinen video Instagramissa on saanut fanit ratkeamaan naurusta: ”Kuntosalilla käynti karanteenin jälkeen”

Will Smithin hauska video Instagramissa sai raikuvan vastaanoton
AOP

Näyttelijä Will Smith (52) julkaisi päivä sitten Instagramissa hupaisan videon, joka on saanut fanit ratkeamaan naurusta. Videon ideana on ”salilla käynti karanteenin jälkeen” ja se on saanut raikuvan vastaanoton näyttelijän seuraajilta Instagramissa.

Viime vuonna koronaepidemian takia alkanut karanteeni aiheutti koko maailman hidastumisen. Kuntosalitkin suljettiin ja pitkän aikaa salilla ei päässyt käymään ollenkaan. Myöhemmin salit avattiin alemmalla kapasiteetilla ja maskien käyttöä vaadittiin edelleen. Nyt maailma on pikkuhiljaa avautumassa ja myös Yhdysvalloissa monia kuntosaleja pääsee käyttämään jo normaalisti, ilman maskia ja varatulla ajalla.

Smith julkaisi hupaisan videon siitä, kuinka karanteenin jälkeen yritetään muistaa, miten kuntosalin välineitä käytetään.

”Kuntosalilla käynti karanteenin jälkeen. Tunnen poltetta lihaksissa, joita en tiennyt omaavani!”

Videolla Smith keinuu köysissä ja käyttää muutenkin salin laitteita väärin. Tyytyväisenä hän kuitenkin päättää videon sanoen ”kylläpä tuntui!” ja kävelee olkapäätään hieroen salilta pois.

Fanit ovat naureskelleet videolle ja kommentoineet nauruhymiöitä hauskojen tokausten kera. Pääset katsomaan videon itsekin alta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos