Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Jenni Alexandrova huijauksen kohteena: ”Kun jokin asia on liian hyvää…”

Jenni Alexandrova huijauksen kohteena: "Kun jokin asia on liian hyvää..."
Instagram / @jenalexandrova

Radiojuontaja Jenni Alexandrova kertoi hiljattain Instagramissa joutuneensa huijauksen kohteeksi. Onneksi hän kuitenkin sai vihiä huijauksesta ennen kuin hän jäi nalkkiin.

”Kun jokin asia on liian hyvää ollakseen totta,” Jenni aloittaa julkaisun.

”Hieman hieraisin silmiäni kun luksusbrändi Loewen PR Manageri Jummy Temidayo lähetti minulle sähköpostia. Brändi olisi kiinnostunut tekemään kanssani yhteistyötä. Manageri kyseli hintojani IG-yhteistöihin liittyen ja aikoi palata sopimuksen kanssa,” hän aloittaa kertomuksensa.

Jenni sanoi olleensa hieman skeptinen.

”Naurahdin. Miksi brändi, jonka liikevoitto pyörii pilvissä, ja jonka tuotteet maksavat tonneja, hyötyisi yhteistyöstä suomalaisen Jenni Who:n kanssa?” hän sanoo.

Hän sanoi kuitenkin sähköpostin olleen muuten normaalin oloinen, joten hän vastasi lähettäjän kysymyksiin ja hintaehdotuskin meni läpi. Brändin oli tarkoitus lähettää Jennille tuotteita kuukausittain ja maksaa julkaisuista joka kuukausi vuoden ajan.

”BOOM, huijaus oli sinetöity,” Jenni sanoo.

”Halusin pelata peliä vielä hieman. Toimittaja minussa heräsi leikkimään. ”Voidaanko ottaa FaceTime ennen kuin allekirjoitetaan sopimus, koska kyseessä on kuitenkin 150 000 euron yhteistyö? Haluaisin keskustella kasvotusten”, kysyin managerilta,” Jenni kertoo.

”Kuten arvata saattaa, hänellä oli kiire. No eipä hätää, voisiko hän kuitenkin laittaa puhelinnumeronsa ja osoitteen, joita tarvitaan laskutusten yhteydessä. Halusin myös tietää keiden muiden kanssa he ovat tehneet yhteistöitä, jotta voisin kysellä kokemuksia,” hän jatkaa.

Managerin kiinnostus lopahti tässä vaiheessa.

Jenni muistuttaa, että huijausten kanssa on oltava tarkkana. Hän muistuttaa ensin Googlettamaan sähköpostin lähettäjän ja tarkistamaan sähköpostiosoitteen.

”Jos jokin asia on liian hyvää ollakseen totta, se ei ole totta,” Jenni päättää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos