Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

IS: Helmi Loukasmäen isä paljastaa, mitä mieltä hän on tyttärensä ja Dannyn suhteesta

IS: Helmi Loukasmäen isä paljastaa, mitä mieltä hän on tyttärensä ja Dannyn suhteesta
Instagram / @helmiloukasmaki

Vuonna 2020 Helmi Loukasmäen elämä muuttui, kun hän sai assistentin paikan muusikko Dannyn leivissä. Helmi nousikin nopeasti Suomen kansan tietoisuuteen ja nykyään mediassa onkin spekulaatiota Helmin ja Dannyn erittäin lämpimistä väleistä.

Helmin yllättävä nousu kansan tietoisuuteen oli tuolloin 19-vuotiaalle tytölle pelottavaa.

”Kaikki lähti liikkeelle yhdestä paparazzikuvasta. Aluksi se oli aika pelottava maailma pieneltä paikkakunnalta kotoisin olevalle 19-vuotiaalle tytölle, joka oli juuri päässyt koulusta,” hän kertaa Iltasanomille.

Helmin ja Dannyn välit lämpenivät vuosien aikana. Helmi on kertonut Iltasanomille, että myös hänen äitinsä ja isänsä ovat tavanneet Dannyn.

”He tulevat hyvin juttuun, ja heidän välillä vallitsee keskinäinen kunnioitus. Äiti ja iskä ovat koko ajan tienneet, missä mennään ja on ollut tärkeää, että keskustelemme avoimesti,” Helmi kertoo IS:lle.

Parikymppisen Helmin ja 80-vuotiaan Dannyn ikäero kuitenkin puhuttaa mediassa. Iltasanomat kysyi nyt Helmin isältä, mitä mieltä hän on ikäerosta.

”Totta kai se [ikäero] on erikoinen juttu, mutta tärkeintä minulle on Helmin onnellisuus. Minulle on ihan sama, kenen kanssa Helmi viihtyy. Jos hän on onnellinen, se käy silloin minulle,” Jani-isä sanoi Iltasanomille.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos