Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

IL: Sanna Marinin kohuvideot voivat laskea Suomen uskottavuutta – kertoo venäläisten olleen asialla

IL: Sanna Marinin kohuvideot voivat laskea Suomen uskottavuutta - kertoo venäläisten olleen asialla
Instagram / Sanna Marin

Pääministeri Sanna Marinin kohutut bilevideot lähtivät vuotamaan yksityiseltä Instatililtä. Juhlat tapahtuivat 6. elokuuta ja alkoivat kotibileistä, josta suunnattiin kahteen baariin Helsingissä. Videoilla Sanna riehui päihtyneenä ja tanssi intiimisti tuntemattomien miesten kanssa.

Nyt Iltalehti on haastatellut tietoturva-asiantuntija Petteri Järvistä, jonka mielestä videot on voitu vuotaa julkisuuteen venäläisten toimesta.

”Voi olla, että joku sometili tai puhelin, jossa videot ovat, on hakkeroitu tai murrettu venäläisten toimesta,” Järvinen arvioi.

”Vai onko joku todella niin typerä, että on pääministerin juhlissa kuvannut tällaista ja laittanut itse someen? Alkeellinen järkikin pitäisi sanoa, että tällaista ei pitäisi julkaista,” hän pohtii.

Järvisen mukaan tulevaisuudessa videoita voitaisiin manipuloida jopa vaarallisella tavalla.

”Se on nykyään todella helppoa. Silloin emme osaa enää erottaa videoita aidoista. Seuraavassa videossa voisi olla jotain todella vaarallista,” hän sanoo.

Hän lisää myös, että jos videot päätyvät kansainväliseen levitykseen ja esimerkiksi Venäjän otsikoihin, Suomen uskottavuus voi kärsiä.

”Siellä videoihin varmasti suhtaudutaan eri tavalla kuin Suomessa. Ei se kyllä nyt mitenkään lisää luottamusta Suomen harkittuun päätöksentekoon.”

”Sille on syynsä, miksi korkeimman valtiojohdon pitää käyttäytyä kuin pyhäkoulussa. Se, että tällaisia videoita levitetään somessa edes pienissä piireissä, on vaarallista,” Järvinen sanoo.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos