Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

Seiska: No nyt, Sanna Marin! Uusi kohuvideo liikkeellä – intiimiä tanssia vieraiden miesten kanssa

Seiska: No nyt, Sanna Marin! Uusi kohuvideo liikkeellä - intiimiä tanssia vieraiden miesten kanssa
Instagram / Sanna Marin

Eilen media pursusi kauhistuneita uutisia Sanna Marinin kohubileistä, jotka tapahtuivat ilmeisesti 6. elokuuta. Bilejengiin kuului Sannan lisäksi monia julkkiksia, kuten poppari Alma. Bileet alkoivat yksityiskodissa pidetyistä juhlista, jonka jälkeen Sanna & Co. suuntasivat kahteen eri baariin Helsingissä.

Roisi bilevideo sai huomiota sosiaalisessa mediassa. Julkkikset kritisoivat Sannan juhlintaa ja ystäviä, jotka olivat moiset videon pääministeristä julkaisseet. Suomen kansa taas kiitteli Sannan tapaa rentoutua, vaikka olikin pääosin sitä mieltä, että yksityisyys se pitää pääministerilläkin olla.

Nyt Seiska on saanut käsiinsä kohuvideon, jossa Sanna Marin tanssii päihtyneenä baarissa hyvin intiimisti tuntemattomien miesten kanssa. Videolla Sannan kädet ovat miehen kaulan ympärillä ja tanssi on niin intiimiä, että Seiskan silminnäkijät miettivät, onko Sanna enää edes naimisissa.

Kohutun videon voi katsoa Seiskan sivuilla tästä linkistä.

”Mietimme kavereideni kanssa, onko hän todellakin vielä naimisissa. Sormus näytti edelleen olevan,” Seiskalle supistiin.

Tietojen mukaan pääministeri biletti aamuviiteen saakka ”jauhojenginsä” kanssa. Sanna palasi viikonlopun jälkeen 8.8. heti töihin ja antoi Ylelle haastatteluja Kesärannassa.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
1 kommentti
Tilaa
Ilmoitus

1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Äänet
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos