Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Ikäkriisi tavoitti Vilma Karjalaisen: ”Oon menettämässä järkeni tai…”

Ikäkriisi tavoitti Vilma Karjalaisen: "Oon menettämässä järkeni tai..."
Instagram / @vilmajosefiinaig

Temptation Island Suomi-sarjasta tuttu Vilma Karjalainen on jättänyt julkisuuden parrasvalot sikseen ja hän viettää nykyään rauhallista perhe-elämää Nummelassa.

Vilma täyttää pian 30 vuotta ja hän on paljastanut Instagramissa kärsivänsä ikäkriisistä.

”Mä en olis uskonut että mulle tulee ikäkriisi mutta kyllä se nyt vaan tulee. Oon koittanut sitä vastaan vähän kapinoida ja selittää itelleni ettei mua YHTÄÄN haittaa että täytän seuraavaksi 30-vuotta. Että oon nuori ja jaksavainen ja ihan yhtä reipas kuin ennenkin!” Vilma kirjoittaa selfiensä yhteydessä.

Vilmaa eivät enää nuoruuden höpsötykset kiinnosta, vaan siivoaminen ja säätiedotusten katsominen ovat ottaneet prioriteetin.

”Muutin Nummelan rauhaan, nautin siivoamisesta ja kodin järjestyksestä. Katson säätiedotuksia ja lämmitän takkaa. Lastenhuoneiden siivous on parasta puuhaa! Ruoanlaitto on tosi kivaa ja osaankin tehdä monia erilaisia ruokia. Nyt opettelen leipomaan. Huomaan että kuormitun jos on liikaa päivässä tekemistä, salaa odotan että pääsen omaan kotiin ja rauhaan kahvikupposen äärelle,” Vilma listaa.

”Haaveilen dysonin imurista ja hyvästä terveydestä. Tissit elää omaa elämää ja se on aivan helvetin perseestä. Hyvä henkinen tasapaino & taloudesta keskusteleminen on yks mun lemppari puheenaiheita nykyään. Katsoin pienen klipin itsestäni temppareissa ja mietin että olenko mä oikeasti joskus ollut tota mieltä vai oliko mun kropan vallannut joku olio? Siis kuinka oon voinut ajatella tuolla lailla elämästä,” hän nauraa.

Nyt Vilma myöntää, että on mahdollisesti kasvanut aikuiseksi.

”Pakko se on myöntää. Oon joko menettämässä järkeni tai kasvanut aikuiseksi. Veikkaan jälkimmäistä, eli 30vuotta siihen meni,” hän toteaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos