Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Esko Eerikäisen 77-vuotias äiti jäi Kolumbiaan: ”Lähden yksin kotiin”

Esko Eerikäisen 77-vuotias äiti jäi Kolumbiaan: "Lähden yksin kotiin"
Instagram / @eerikainenesko

Kolumbialaiset sukujuuret omaava juontaja Esko Eerikäinen kertoi Instagramissa saattaneen äitinsä kotimaahansa Kolumbiaan.

”Aivoinfarktin jälkeen äiti on sairastunut. Mietin siskoni kanssa, ettei äiti jaksa enää Suomen kylmää ja harmaata talvea. Hänen on parempi päästä synnyinmaahansa, missä on sukulaisia, aurinkoa ja lämpöä,” Esko sanoi Anna-lehden haastattelussa.

Esko saattoi 77-vuotiaann äidin Kolumbiaan ja vietti siellä joitakin päiviä sukulaisten kanssa. Hän auttoi muun muassa äitiä hankkimaan puhelinliittymän, jonka lisäksi hän ehti tallustella Kolumbian kaduilla ja ottaa seuraajiensa iloksi videoita ja kuvia Etelä-Amerikan maisemista.

”Niin paljon tunteita myllertää sisällä. Tuntuu kuin menisi syvälle jonnekin tunneliin ja toivon, että valoa alkaa pian näkymään. Tää matka täytyy taittaa ja sen tuomat asiat kohdat,” Esko kertoi Instagramissa matkan alussa.

Hän päivitti myös Instagramiin yhteiskuvan äitinsä kanssa ja kertoi, että ympyrä on sulkeutunut.

”Kyllä se voi mennä moneen kertaan rikki se sydän ..taas kerätään palasia uudellen ja uudellen. Ympyrä on suljettu. Mä lähden yksin nyt kotiin ja mua onneksi odottaa mun oma pieni ihme,” Esko kirjoittaa somessa.

Kommenttikentässä Esko on saanut paljon tukevia ja myötätuntoisia kommentteja.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos