Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Iida Ketolan vinkki päivän hyvän työn tekemiseen: näin saat itselle ja läheiselle hyvän mielen

Iida Ketolan vinkki päivän hyvän työn tekemiseen: näin saat itselle ja läheiselle hyvän mielen
Instagram / @ogiidaketola

Mediapersoona ja yrittäjä Iida Ketola jakoi hiljattain Instagramissa erinomaisen vinkin siihen, miten jokainen voi tehdä päivän hyvän työn ja ilahduttaa läheistä. Sivutuotteena voi itsellekin tulla hyvä mieli.

”Muistutuksena että aika nopeesti on #päivänhyvätyö tehty kun täyttää kaupoilla käydessään jonkun joululahjatoiveen,” hän vinkkaa julkaisemansa selfien yhteydessä.

”Aion myös vielä ehtiä ennen joulua sellaiseen kukkakauppaan, joka sitten toimittaa ostamani joulukukan yksinäiselle vanhukselle,” hän sanoo.

Seuraajat ovat osallistuneet keskusteluun ja ehdotelleet omia tapojaan tehdä jotain hyvää.

”Mulla on ollut tapana paketoida ja viedä turvakotiin muutamia lahjoja (vaikken edes vietä joulua). Laitan tietty kylkeen post it lapun että mitä missäkin on. Jotenkin tuntuu tärkeältä, kun on itse ollut siellä, ja jokainen huomionosoitus tuntui valtavalta empatian hyökyaallolta.. joulullisille lapsille se voi olla tärkeä asia, varsinkin jos paketit on jäänyt kotiin lähdön hetkellä,” eräs seuraaja sanoo.

”Mä ostaisin kukan sijaan mieluusti juttukaverin yksinäiselle vanhukselle. Tai voisiko sen toteuttaa niin, että jokainen kukan ostaja veisikin sen ihan itse perille ja jäisi juttusille. Siten se yksinäisyys poistuisi edes hetkeksi, ei vain kukkasella,” seuraava sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos