Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Iida Ketolalle kävi pahin salionnettomuus: ”Urheilu on lähinnä…”

Iida Ketolalle kävi pahin salionnettomuus: "Urheilu on lähinnä..."
Instagram / @ogiidaketola

Kampaamoalan yrittäjä ja maatilaa pyörittävä Iida Ketola on hurahtanut urheiluun. Silloin tällöin hän jakaakin Instagramin feedissä ja tarinoissa salitarinoitaan.

Tällä kertaa Iidalle oli tapahtunut pahin salimoka koskaan ja hän jakoi kertomuksensa Instagramin tarinoissa. Tarinassa hän poseeraa selfiessä urheiluvarusteet yllään.

”Tapahtui niin sanotusti pahin salionnettomuus ja unohdin kuulokkeet kotiin,” Iida kirjoittaa.

Musiikkia oli kuitenkin pakko saada, joten hän keksi ratkaisun.

”Siellä oli joku isä pienten lastensa kanssa ja kysyin et saanko laittaa musiikkia, ja laitoin sen sitten puhelimestani.”

Yleensä kuntosalille ei lasketa kovin pieniä lapsia, mutta toisinaan kuntosali voi tehdä poikkeuksen, jos vanhemmat ovat mukana. Iida tuli siihen lopputulokseen, että kuntosalimusiikki ja pienet lapset eivät ehkä ole paras yhdistelmä.

”Siinä sit kun kuunteli omaa treenisoittolistaansa lasten keskellä ni mietti et selittelenkö tätäkin söpöä kissalaulua jossa lauletaan ”do that pussy purr? Meow” vai katsonko heitä vaan viisaan näköisenä ja kerron että kyllä he sitten minun iässään ymmärtävät kun tajuavat että urheilu on lähinnä omien seksuaalisten turhautumisten purkamista,” Iida sanailee.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos