Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Iida Ketola teki uuden jättihankinnan: ”Saa onnitella”

Iida Ketola teki uuden jättihankinnan: "Saa onnitella"
Instagram / @ogiidaketola

Somevaikuttaja ja kampaamoalan yrittäjä Iida Ketola kertoi jokin aika sitten myyneensä maatalonsa ja muuttaneensa uuteen kotiin rakkaansa kanssa.

Suuret hankinnat eivät kuitenkaan päättyneet uuden kodin ostamiseen, vaan Iida päätti tehdä myös strategisen bisnesliikkeen: hän osti liiketilaa Helsingin Töölöstä.

”Laitoin kaikki mun kolme aivosolua töihin ja tein päiväkirjaani laskelmia et paljonko on kuluja jos vuokraa töölöstä liiketilaa versus paljonko pitää maksaa yhtiövastikkeita, korkoja ja lyhennyksiä jos on laittanut ostohousut jalkaan ja haluaisi omistaa palan Töölöläistä katukuvaa,” Iida kertoo somessa.

”Koska oon nopean toiminnan nainen, niin tietty tää pääty siihen että tänään allekirjoitin papereita ja minusta tuli liiketilan omistaja. Tai siis kahden liiketilan, mutta aion rempata niistä yhden isomman kokonaisuuden,” hän jatkaa.

”Saa onnitella rohkeudesta, siitä että näkee tulevaisuuden kirkkaana ja ennenkaikkea siitä että yli kymmenvuotinen yrittäjäurani on vienyt minut tähän pisteeseen, että pankki myöntää minulle valtavia lainoja,” hän lisää.

Onnitteluja satelikin kommenttikentässä.

”Mun sijoitusneuvojani Kim joskus vuosia sitten sanoi, että sitä rikkaampi on mitä enemmän on lainaa. Toi olkoon mantrani seuraavat 25 vuotta kun tätä palloa kiikutan jalassani,” hän miettii.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos