Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Helena Ahti-Hallbergilta napakka kommentti TTK-pisteytyksestä: ”Saatte kutsua…”

Helena Ahti-Hallbergilta napakka kommentti TTK-pisteytyksestä: "Saatte kutsua..."
Instagram / @helena_ahti

Tanssii tähtien kanssa-tuomari Helena Ahti-Hallberg latasi suorat sanat somessa.

Viimeisimmässä jaksossa autourheilija Emma Kimiläinen ja tanssinopettaja Matti Puro joutuivat laittamaan pillit pussiin, eikä tämä päätös miellyttänyt katsojia. Monet ovat syyttäneet tuomareita puolueellisuudesta.

Nyt Helena on ladannut oman mielipiteensä suorasukaisesti somessa.

”TTK herättää katsojissa tunteita, hämmentävän vahvoja sellaisia. Vihapostiakin tulee, onneksi ei kovin paljon, ja sen osaan jättää omaan arvoonsa. Mikä mua hämmentää, on jatkuvasti toistuva otsikointi tuomariston puolueellisuudesta, suosimisesta ja epäoikeudenmukaisista tiputuksista,” hän aloittaa.

”Muistaakseni tällä kaudella yksikään tipustus ei ole osunut tuomaripisteiden mukaan viimeiseksi jääneen parin kohdalle. Ja suosiminen taas… onhan se nyt vaan niin, että parhaalle on pakko antaa parhaat numero, eikö? Kaikin mokomin saatte kutsua sitä suosimiseksi. Yleisöllä on etuoikeus tykätä kenestä haluaa ja äänestää sen mukaan,” hän jatkaa.

”Minäkin saan yksityisesti tykätä ihan mistä parista tahansa, mutta TTK tuomarina joudun pisteyttämään parit tanssitaidon perusteella. Ja jos tuomaripisteiden mukaan jumbosijaa pitävä ei tipu, niin vastuu siitä on ihan eri osoitteessa kuin tuomaripöydän takana,” hän napauttaa.

”Ihana viikkoa kuitenkin kaikille, luetaan taas ensi viikolla lehdistä ja somesta, kuinka me tuomarit taas sössimme lopputuloksen, vaikka finaalissa valta on kansalla. Ja lopuksi muistakaa yks tärkeä seikka: TTK on viihdettä parhaimmillaan, nauttikaa!” hän vielä toivottaa.

Kommenttikentässä monet ovat olleet Helenan puolella ja myöntäneet, että viihdettähän TTK on eikä mitään sen enempää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos