Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Ina Mikkolan näppärät elämänohjeet synttäreiden kunniaksi

Ina Mikkolan näppärät elämänohjeet synttäreiden kunniaksi
Instagram / @inamikkola

Juontaja Ina Mikkola täytti 33 vuotta 19. marraskuuta. Hän julkaisi synttäreiden kunniaksi Instagramissa ihanan kuvasarjan, jossa hän poseeraa pinkissä synttäriasussa pinkkien ilmapallojen kera.

Kuvasarjan yhteydessä hän listaa omat elämänohjeensa. Pitkältä listalta löytyy näppäriä ohjeita ja muistutuksia ihan jokaiselle.

”Elämä yllättää tavoilla, joita ei voi ikinä kuvitellakaan. Jos tuntuu, että jotain on unohtunut, jotain on unohtunut. Minä ja hotelliaamupala ei sovita yhteen. Seksi on parasta ja muuttuu vaan paremmaksi. Jos ei löydy itselle sopivaa työtä, sellaisen voi luoda itselleen,” Ina listaa.

Pitkä lista jatkuu.

”Kaikki rakkaat läheiset ja ystävät ovat lahja. Aamulla herääminen on yliarvostettua. Tarvitsen paahteessa aurinkorasvaa, nukkuessa korvatulpat ja kylpyammeen rentoutumiseen. Kannattaa pyytää, mitä haluaa. Juokseminen on kivaa, kunhan kuuntelee musiikkia. Säännöt ja normit on järkevää kyseenalaistaa. Paskojakin elokuvia kannattaa katsoa. Mikään ei ole itsestäänselvyys,” hän jatkaa.

”Kirppikset ovat antropologinen, etnologinen ja sosiologinen opinahjo. Kun jännittää ja pelottaa, pitää kehua itseään ja luottaa kokemukseen. Unelmat voi toteutua ja aina kannattaa keksiä uusia. Toisten auttaminen lämmittää aina sydäntä. Ei ole hyväksi olla niin ankara itselleen. Keltaiset kiivit on parempia kuin vihreät. Ei kannata lukittautua tai lokeroitua. Karjalanpiirakkaa ei varsinaisesti rypytetä, vaan poimutetaan. Rakkautta on rajattomasti,” hän päättää.

Muun muassa Sointu Borg, Susanna Laine, Ellen Jokikunnas ja Hanna Sumari ovat onnitelleet Ina kommenttikentässä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos