Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Hannu Pikkarainen vietti joulun yksin: ”Tää vuosi on ollut liian rankka”

Hannu Pikkarainen vietti joulun yksin: "Tää vuosi on ollut liian rankka"
Instagram / @pikkarambo

Hannu Pikkarainen kertoi Instagramissa, että hän vietti joulun yksin. Jouluisen kuvasarjansa yhteydessä hän kertoi, että aatto meni saunoen ja avannossa pulikoiden.

”Mä vietän tän joulun yksin. Tai siis en mä edes vietä. Tänään olin joulusaunassa ja avannossa ja se oikeestaan kuvas mun tätä joulua,” Pikkarainen sanoo.

”Mul ei oo nyt kykyä istua edes mun läheisten kanssa joulupöytään. Mä oon todellakin tervetullut ja toivottu mun läheisten ja suvun joukkoon, mut mulla on itellä tunne, et haluun olla omassa seurassa ja vaan rauhoittua. Rauhoittuminen on muutenkin nykyään mulle joulun tärkein tehtävä.”

”Tää vuosi nyt vaan on ollut liian rankka ja mun on pakko tehdä ratkaisut oma napa edellä jotta jaksan. Puran varmaan enemmän toisella kerralla tätä aihetta.”

Hän huomioi päivityksessään myös muut, jotka viettävät joulua yksin joko omasta tahdosta tai pakosta. Hän lähetti päivityksessä tsemppiä jokaiselle, joka on yksinään jouluna. Hannu kuitenkin lisää, ettei häntä haittaa olla itsekseen eikä hän koe yksinäisyyttä.

Seuraajat viestittivät Hannulle päivityksen jälkeen ja Hannu kiitteli viestien lähettäjiä.

”Ja hei kiitos kaikille jotka ootte laittaneet viestiä mun eilisen postauksen jälkeen. Mulla on siis kaikki hyvin vaikka ei optimaalinen tilanne elämässä olekaan. Haluun lähettää tsempit kaikille niille jotka ei voi yhtä hyvin ja JOUTUU viettämään joulun yksin tai on muuta murhetta.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos