Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Hannu Pikkarainen sai viinipullon asiakkaalta kiitokseksi: muistuttaa nyt ihmisiä tärkeästä asiasta

Hannu Pikkarainen sai viinipullon asiakkaalta kiitokseksi: muistuttaa nyt ihmisiä tärkeästä asiasta
Instagram / @pikkarambo

Entinen jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen teki tärkeän päivityksen Instagramiin. Hän sai asiakkaaltaan viinipullon kiitokseksi valmennuksesta ja joustavuudesta.

”TÄRKEÄÄ! Sain tänään mun PT-valmennuksessa olevalta yllättäen pullon viiniä kiitokseksi. En oikein tiennyt mistä hyvästä. Hän kertoi olevansa vaan niin tyytyväinen tähän astisesta valmennuksesta ja myöskin siitä miten joustavasti mun kanssa hommat sujuu. Melko pieni ele, mutta merkkaa mulle tosi tosi paljon!” Pikkarainen kirjoittaa.

Hannu muistuttaa, että on tärkeää olla kiitollinen pienistäkin asioista.

”Ja nyt kun eletään myös mielenterveysviikkoa, niin muistakaa ihmiset kiittää ja olla kiitollisia pienistäkin asioista. Ne on oikeesti niitä kaikista isoimpia asioita.”

Hän myös lisää, että lähellä olevilta tulisi kysyä, mitä heille kuuluu. Se voi merkitä paljon ja jopa pelastaa toisen päivän tai jopa elämän.

”Ja ne joilla riittää voimavaroja, niin muistakaa kysyä siellä lähellä olevilta ihmisiltä vaikka että miten menee ja kertoa myös jos joku on tärkeä. Ne voi pelastaa monen ihmisen päivän tai jopa elämän.”

”Mä oon kiitollinen et mulla oli onneks näitä ihmisiä lähellä kun sen tarve oli suurin aiemmin tänä vuonna. Mä selvisin sieltä kaikista syvimmästä kuopasta siinä vaiheessa heidän avullaan.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos