Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Hailey Bieber varasti tuotemerkin nimen: pienyrittäjät ovat haastaneet mallin oikeuteen

Hailey Bieber varasti tuotemerkin nimen: pienyrittäjät ovat haastaneet mallin oikeuteen
Instagram / Hailey Bieber

Malli ja Justin Bieberin vaimo Hailey Bieber julkaisi hiljattain oman ihonhoitosarjan nimeltään Rhode, joka on myös Haileyn toinen nimi. Hänet on nyt kuitenkin haastettu oikeuteen, sillä hän käyttää brändin nimeä luvattomasti: eräällä vaateyrityksellä on nimittäin ollut jo vuodesta 2013 saakka brändinimi Rhode.

Haasteessa Rhode-vaatemerkin perustajat Purna Khatau ja Phoebe Vickers kertovat, että he ovat kasvattaneet brändiään vuosikausia kovalla työllä. Bieber oli ottanut heihin yhteyttä aikaisemmin aikomuksenaan ostaa tuotenimi heiltä. Perustajat eivät kuitenkaan olleet myyneet nimeä Bieberille, joten Bieber oli ottanut ohjat omiin käsiinsä, kertoo People.

Khatau ja Vickers olivat heti kesäkuun kieppeillä Bieberin tuotemerkin lanseerattua nähneet hämmennystä markkinoilla.

”Meillä on todellinen huolenaihe tulevaisuudesta. Olemme luoneet tämän brändin verellämme, hiellämme ja kyyneleillämme. Siksi minulle on suuri pettymys, että yrittäjähenkinen nainen, jonka faneja olemme olleet pitkään, yrittää tukahduttaa sen, mitä olemme rakentaneet,” Khatau sanoo haasteessa.

”Rhode on brändi, jonka rakentamiseksi olemme tehneet paljon töitä. Ja se, että hän käyttää nimeämme loukkaa yritystämme, työntekijöitämme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme,” perustajat sanovat haasteessa.

”Toivotamme tervetulleeksi kilpailijat, mutta emme halua niitä, jotka käyttävät nimeämme,” perustajat lisäävät.

Rhode on vaatemerkki, jonka tuotteita ovat käyttäneet muun muassa Rihanna ja Beyonce.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos