Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Hailey Bieber julkaisi TikTokissa pyynnön Selena Gomezin faneille – napakka pyyntö päätyi otsikoihin

Hailey Bieber julkaisi TikTokissa pyynnön Selena Gomezin faneille - napakka pyyntö päätyi otsikoihin
Instagram / Hailey Bieber

Justin Bieberin vaimo Hailey Bieber on saanut tarpeekseen Selena Gomezin fanien jatkuvasta piikittelystä. Gomez ja Bieber olivat on-off suhteessa vuosina 2010-2018 ja vuonna 2018 Bieber meni naimisiin Haileyn kanssa.

Sinnikkäät Gomezin fanit kuvittelevat kuitenkin edelleen, että Selena ja Justin palaisivat yhteen tulevaisuudessa, ja monet kommentoivat Haileyn TikTok- ja Instagram-julkaisuihin ikävällä äänensävyllä. Viimeisin piikittely tapahtui, kun mallikaunotar julkaisi itsestään videon lipsynkkaamassa Justinin kanssa One Time-kappaleen tahtiin.

”Selena Gomez on kauniimpi ja motivoivampi, koska hän on sydämeltään erittäin kypsä,” yksi fani kirjoitti TikTok-julkaisun kommenttikenttään.

Haileyllä on nyt mennyt kuppi nurin ja hän julkaisi nasevan pyynnön TikTokissaan. @chicksintheoffice julkaisi klipin Instagramissaan ja sen pääsee katsomaan alta.

”Minä huolehdin omista asioistani. En tee tai sano mitään, joten jättäkää minut rauhaan. Aikaa on jo kulunut tarpeeksi eli on kelvollista jättää minut rauhaan. Anelen teitä tosissani, tämä on ainoa pyytöni. Olkaa kurjia jossain muualla,” Hailey pyytää videolla vapaasti suomennettuna.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos