Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Evelinan hiustyyli aiheutti mutinaa somessa: näin laulaja vastasi

Evelinan hiustyyli aiheutti mutinaa somessa: näin laulaja vastasi
Instagram / @evelinavirallinen

Laulaja Evelina leikkasi viime vuoden puolella hiuksensa siiliksi. Somessa ihasteltiin hänen uutta hiustyyliään, mutta hiljattaisen julkaisun jälkeen Evelina sai kommenteissa osakseen kummallista mutinaa.

Hän oli julkaissut itsestään kuvan napapaidassa ja pitkissä blondeissa hiuksissa. Eräs seuraaja kyseli, eikö hän leikannut juuri hiuksensa siiliksi, johon Evelina vastasi näin tehneensäkin, mutta käyttävänsä peruukkeja.

Nyt uusimmassa julkaisussaan Evelina kertoo tarkemmin valinnastaan siilitukan leikkaamiseen.

””Mömmömmöö miksi leikkasit hiukset jos käytät sitten peruukkia?!!!” nooh, muun muassa just siks et voin helpommin käyttää peruukkeja näin. On tosi eri fiilis heittää reuhka päähän ja olla valmis ku letittää oma fleda alle, pistää tiukka peruukkisukka, liimailla ja geeleillä ja litistää kaikki päätä pitkin kun myöhemmin joudun viel yleensä maksaa kalliin hinnan tost kombosta migreenillä,” hän sanoo.

Hän sanoo tarkastelevansa hiuksia lähinnä asusteena.

”Mitä enemmän sisäistän ettei mun arvo oo mun ulkonäkö (tai mun älykkyys tai mun saavutukset tai mun reippaus, lista jatkuuu vain) sitä paremmin oon voinu ja sitä onnellisempi oon ollu itsessäni,” hän jatkaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos