Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Elina Gustafssonin sydämellinen päivitys sai kuraisia kommentteja: näin Ellu kommentoi

Elina Gustafssonin sydämellinen päivitys sai kuraisia kommentteja: näin Ellu kommentoi
Instagram / @ellugee

Nyrkkeilijä Elina Gustafsson ja hänen rakkaansa tanssija Ansku Bergström ovat olleet matkalla jo viikkoja. He aloittivat matkan Etelä- ja Väli-Amerikasta ja viimeisenä kohteena on Afrikan Kenia.

He pääsivät vierailemaan esikoulussa, jossa lapset olivat odottaneet pariskunnan vierailua koko päivän. Lapset esittivät heille tanssia ja muita esityksiä ja Ansku ja Ellu filmasivat luvan kanssa.

Elina oli julkaissut Instagramissa kuvan lasten kanssa, mutta oli poistanut sen pian saatuaan osakseen kuraisia kommentteja. Tarinoissaan hän selventää syytä julkaisun poistamiselle.

”Poistin mun feed kuvan, missä kenian lapsista kuvia. Ymmärrän täysin et tää on ongelmallinen tilanne,” hän aloittaa julkaisussa.

”Mun tarkotus ei ollut kiillottaa omaa nahkaani tai tehdä itsestäni pelastajaa, vaan tuoda tietoisuutta lisää siitä, että auttavia käsiä tarvitaan. Olisin mennyt koululle myös ilman, että olisin saanut lupaa kuvata. Lapset olivat innoissaan vierailusta ja olivat tehnyt esityksiä ja kaikilta oli lupa kuvaamiseen.”

Hän lisää, että auttaa myös suomalaisia lapsia, mutta Afrikassa avun tarve on ihan eri tasolla.

”Olen pahoillani, et tää näyttäyty ihmisille, jotka ei mua tunne niin varmasti eri valossa. Jatkan heidän auttamista ihan ilman someakin.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos