Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Eevi Teittinen laittaa seuraajat katsomaan peiliin: ”Vastuun ottaminen ja…”

Eevi Teittinen laittaa seuraajat katsomaan peiliin: "Vastuun ottaminen ja..."
Instagram / @eeviteittinen

Hyvinvointivalmentaja Eevi Teittinen laittoi hiljattain seuraajansa katsomaan peiliin.

Julkaisemansa Instagram-julkaisun yhteydessä hän sanoo napakasti, että jokaisen täytyy ottaa itse vastuu omasta hyvinvoinnista.

”Jos haluaa muutosta omaan hyvinvointiin, on aina pakko katsoa itse peiliin. Vastuun ottaminen ja sen valitseminen joka päivä on pakollista,” Eevi sanoo tiukasti.

Hän sanoo ymmärtävänsä, että etenkin äitinä oman terveyden huolehtimisesta on helppo luistaa tekosyiden varjolla.

”Äitinä tämä kaikki on toisinaan superhaastavaa. On helppoa laittaa lapsi etusijalle. On paljon hyväksyttävämpää, ettei otakaan enää vastuuta siitä, ettei liiku säännöllisesti, syö ravitsevasti ja oikein, eikä ota itselleen omaa aikaa. On runsaasti syitä sille, miksi en,” Eevi kirjoittaa.

Hän muistuttaa, että jokaisen täytyy ottaa vastuu itse.

”Ulkoisia syitä on kyllä riittävästi, myös minä olen tehnyt sitä tietoisesti ja tiedostamatta. Aina on nimittäin hyvä syy löysätä ja keksiä miksi. On ihan eri asia ottaa vastuu ja hyväksyä, että hitto nää asiat mitkä oli ennen superhelppoja toteuttaa, onkin tänä päivänä mulle haasteellisia,” hän jatkaa.

”Mutta aina löytyy se piste, jolloin saa tarpeekseen. Silloin tapahtuu muutoksen ensisysäys- vastuun ottaminen. Se valinta täytyy alkuun tehdä joka päivä, kunnes siitä tulee uusi toimiva, vasemmalla kädellä toimiva rutiini.”

Eevi antaa julkaisunsa yhteydessä vielä muutamia näppäriä neuvoja, joiden avulla omasta terveydestä ja liikkumisesta huolehtiminen on helpompaa. Hän sanoo esimerkiksi, että aloittaminen on aina vaikeinta, mutta se pitää silti tehdä. Hän muistuttaa myös, että itselle pitää asettaa rajat ja niitä pitää kunnioittaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos